Létrehozva: 2018-10-05 00:39:16

Az off-road technikával ellátott Volvo kombi az új svéd csoda

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Bár a Volvo nem kifejezetten terepre készít járműveket, úgy fest, e téren sem vall szégyent a svéd gyártó.


Talán nem szabadna túlzásokba esni egy szürke, műanyagelemekkel díszített kombitól, és annak tetőcsomagtartójától, vagy új felfüggesztésétől. Ám ha egy Volvóról van szó..

Mi történik akkor, ha keresztezik a Volvo V60 kombiját az XC60 SUV-val? Nos a válasz: a V60 Cross Country. A márka rajongóinak bizonyára elnyeri tetszését ez a megoldás.

Az eredeti V60 felfüggesztésén 75 millimétert emeltek, az összkerékmeghajtás továbbra is alapfelszereltség. A légrugókat is állítani lehet, valamint olyan kiegészítők is járnak a gépjárműhöz, mint a lejtmenet vezérlés, stabilitás és tapadási kontroll, és egy kiváló off-road beállítási lehetőség.

Volvo Cross Country

Az autó természetesen megvásárolható lesz, az árakat még idén nyilvánosságra hozzák. A Volvo ügyfélkapcsolati programjának köszönhetően egyelőre csak bérelni lehet. A bérlet hosszát az ügyfél választja ki, a bérleti időszak alatt pedig szabadon élvezheti a tulajdonosi lét előnyeit.

Első körben csak dízelmotorral lesz elérhető, a Volvo elmondása alapján a jövőben majd két hibrid változat érkezik, melyek közül az egyik konnektorról tölthető lesz. A Cross Country egyébként felszereltségi fokozat is lesz, a Momentum, az R-Design és az Inscription mellett.

Alapfelszereltség lesz továbbá a kétzónás klíma, LED fényszórók, tempomat, automata ablaktörlők, és tolatóradar. A Volvo ezek mellé kiegészítő biztonsági csomagokat is kínál, többek között sávelhagyás-, vagy keresztforgalomra való figyelmeztetéssel.

Forrás:

Ajánlott cikkek: