Autó biztosítás

Használtautó-biztosítás

A Magyar Autókereskedőház Zrt. szerződött partnere a biztosításokat és kockázati termékeket értékesítő és közvetítő Ensure Kft-nek, akin keresztül a legkedvezőbb ajánlatokat adjuk Önnek, melyekből ki tudja választani a legmegfelelőbbet. Ha az alábbi termékekkel kapcsolatosan kérdésük merülne fel, keressen meg minket elérhetőségeinken.

Kapcsolatfelvétel

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás / KGFB


A jelenlegi magyarországi törvényi szabályozás szerint az üzembentartó tulajdonosnak az általa üzemeltetett gépkocsira a szerződés létrejöttének első percétől kezdve rendelkeznie kell érvényes kötelező felelősségbiztosítással. Ez a biztosítás az önhibából másnak okozott károkra nyújt fedezetet.

GAP érték, vételár biztosítás


A GAP egy speciális biztosítási termék, mely CASCO biztosított járművek esetén a kárkori érték és a vásárláskori érték különbözetét téríti meg a tűz, lopás vagy saját hibából bekövetkezett sérülés, törés esetén. Nagyobb értékű, fiatal járműveknél fokozottan ajánlott biztosítás.

CASCO biztosítás


A CASCO típusú biztosítás az üzembentartó által használt gépkocsi védelmét hivatott szolgálni, legyen az a kár elemi, tűz, lopás vagy saját hibából bekövetkezett sérülés, törés. A CASCO biztosításnak is több módozata van, ezek legfőképpen az önrész módosulásával változnak. Léteznek alacsonyabb kockázatot vállaló termékek is ezen a téren, ilyenek a csak bizonyos eseményeket biztosító termékek, pl.: lopás-totálkár CASCO biztosítás. Ez konkrétan csak a felsorolt két esetben térít, ezért olcsóbb is a teljeskörű CASCO biztosításnál.