A frissített Renault Megane plug-in hibridként érkezik
3 héttel, 4 nappal ezelőtt

A frissített Renault Megane plug-in hibridként érkezik

Az új Renault Megane sorozat új belsővel, egy korszerűsített RS-modellel és az első plug-in hibrid (PHEV) változattal érkezik.

A  frissített Megane dual motoros E-Tech változata is elérhető lesz, ebben a Capturból ismerős 1,6 literes benzin motort egészítik ki két elektromotorral és egy kuplung nélküli többfokozatú váltóval, amely a Renault szerint "kiváló hatékonyságot és alig észrevehető sebességváltást" kínál.

Az új Renault Megane RS-Line elölről fotózva

A 160 lóerős rendszer egy 9,8 kWh-s, 400 voltos akkumulátoron alapul, ez pedig tisztán elektromos módban 50 km-t is meg tud tenni, akár 135 km/órás tempóval. Először a kombiváltozat kapja meg, aztán a ferdehátúnál is opció lesz. A fogyasztási adatokról még nem árultak el semmit.

Renault Megane Easy Link infotainment rendszer

A beltérben is történt némi frissítés, amely a Renault legújabb Easy Link infotainment rendszerét foglalja magában. Ezt az új Clióban megtalálható 10,2 colos digitális műszerfallal párosította a gyártó. Emellett egy komplex vezetést támogató rendszer is megtalálható benne, amely megfelel a kettes szintű önvezetési szintnek.

A Renault Megane digitális műszeregysége

Az RS-Line váltja fel az eddigi GT-Line változatokat, míg a belépő szintű RS 280 ferdehátút visszavonták. Ezeket a modelleket 300 lóerős, 420 Nm-es erőforrás hajtja majd. Az automata váltóval szerelt változatok esetében 20 lóerővel és 30 Nm-rel nő a teljesítmény.

A frissített Megane termékcsalád nyáron kerül forgalomba, várhatóan az elődnél egy kicsit magasabb áron.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
1 nappal, 22 órával ezelőtt

420 lóerővel debütál a Mercedes-AMG GLA 45

A piac legerősebb kompakt crossovere nyomatékos AMG motorral és összkerékhajtással mutatkozik be.

Elolvasom
2 nappal, 2 órával ezelőtt

Gumiabroncs nyomásmérők

Praktikus eszközök a mindennapokra.

Elolvasom