Rólunk

A Magyar Autókereskedőház Zrt. kollégái többéves releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek a prémium gépjárművek importjának területén. A több éves tapasztalatunknak köszönhetően rendkívül jó kapcsolatot ápolunk számos régóta működő márkaképviselettel, melynek köszönhetően az általunk értékesített járművek kizárólag megbízható, ellenőrzött forrásból származnak, ügyfeleink egyedi igényeik szerint.

A fő elvünk a MEGBÍZHATÓSÁG, ezért minden autó (függetlenül attól, hogy megbízható forrásból származnak) több pontos ellenőrzési struktúrán esik át, melynek keretében megvizsgáljuk az autó múltját a vonatkozó márkaszerviz hálózatban, valamint szakértő transzportost küldünk a járműért, hogy pontos képet kapjunk az autó múltjával és jelenével kapcsolatban, így senkit sem érhet meglepetés a vásárlás során. A MEGBÍZHATÓSÁG jegyében továbbá lehetősége van az ügyfélnek az általa kiválasztott hazai márkaszervizben történő átvizsgálásra, még a teljes vételár kifizetése előtt, így maximálisan meggyőződhet arról, hogy a számára megfelelő minőségű autót vásárol.

  • Minden jármű az első forgalomba helyezéstől számítva 2 év gyári garanciával rendelkezik, mely lejárta után cégünknél kedvező feltétellel kínálunk garancia terméket.
  • Járműveink sérülés és törésmentesek, melyre garanciát vállalunk
  • Járműveink futásteljesítménye valós, előélete leellenőrizhető

Társaságunk tagja aMagyar Gépjármű kereskedők Országos Egyesületének, ahol folyamatos szakmai együttműködésben nyomon követjük a változó szabályokat, trendeket, ezzel is lépést tartva a Magyar gépjárműpiaccal.

Számos ELÉGEDETT vásárlónk a GARANCIA arra, hogy a Magyar Autókereskedőház Zrt. a legjobbat nyújtja Önnek.

Termékünk:

Import termékeinket Magyarországon érvényes 27% ÁFA tartalommal értékesítjük. Cégünk által értékesített gépjárművek mindegyike alkalmas Nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozási konstrukció igénybevételére. Itt a jelenlegi magyarországi törvények szerint az egyes törlesztő részletek tőketartalmának ÁFA tartalma igényelhető vissza a releváns használat mértékének függvényében, ez érvényes az induló befizetésre és a futamidő végén felmerülő maradványértékre is.

Import autók:

Az értékesítésre szánt gépkocsik túlnyomó része teszt és bemutató autó státuszban alig néhány ezer kilómétert futott, szinte új autók. Az utóbbi időben a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel, ezen járművek szűrési körét kitoltuk az EURO5 környezetvédelmi besorolásba tartozó gépkocsikra, ami nagyjából 2010 utáni autókat jelent. Ezek már magasabb futásteljesítménnyel rendelkeznek, de itt is maximum 120 000 km-ig importálunk az országba.

Referenciáink:

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánk sikerességét a partnereink elégedettségében mérhetjük le legjobban, ami egyben hűen tükrözi hozzáállásunkat is. Néhány érdekesebb statisztikai adat az elmúlt évek számaiból:

  1. Átlagos gyarapodási rátánk 52%/év, megrendelések számát tekintve,
  2. Visszatérő partnerek aránya 23%,
  3. Kibocsátott számlák teljesülése 100 % (vagyis nincs visszaküldött, megtámadott, ki nem fizetett számlánk),
  4. Panasz ráta: 1%, vagyis 100 partnerünkből 1-nek volt problémája munkánkkal,
  5. Panaszkezelési rátánk 100%, vagyis annak az 1 főnek a problémáját is sikeresen kezeltük.

Kollégáink:

Jelenleg Mudri Dániel és Borka J. Balázs fogadja az érdeklődők leveleit, megkereséseit, de célunk a forgalommal arányos folyamatos bővítés, legyen az emberi erőforrások területe vagy pedig a cég egyéb erőforrásainak feljesztése.

Kollégáink összességében több mint 20 éve foglalkoznak gépjármű kereskedelemmel és finanszírozással, szakmai múltjuk és tapasztalatuk alább olvasható:

Borka J. Balázs /
vezérigazgató

Tel.: +36202578998

Email: balazs.borka@mahzrt.hu

Balázs közel 10 évet töltött el gépjármű finanszírozással foglalkozó intézetek kockázatkezelési osztályán. Pályafutását 2001-ben kezdte a szektorban, majd az ott eltöltött évek múlva 2011-ben részt vett a Pannonhandel Zrt. megalapításában, ahol a vállalkozás szakmai vezetését végezte. Jelenleg a Magyar Autókereskedőház vezetőjeként a tevékenykedik, mellette a Magyar Gépjárműkereskedők Országos Egyesületének kommunikációs igazgatója és a Magyar Autós Szakmai Szövetség felügyelőbizottságának tagja.

Mudri Dániel /
cégvezető

Tel.: +36203663447

Email: daniel.mudri@mahzrt.hu

Dániel 2012 óta foglalkozik aktívan autóértékesítéssel, kereskedelemmel. Szakmai tapasztalata életkora ellenére igen magas, járműismerete több prémium termékben is kiváló. Pályafutását használt autó értékesítőként kezdte, majd Budapesten a Pannonhandel Zrt.-nél folytatta tevékenységét. A Magyar Autókereskedőháznál a kezdetek óta jelen van értékesítőként, sikereink többek között neki is köszönhetőek.

Král Ádám /
értékesítő

Tel.: +36203576428

Email: adam.kral@mahzrt.hu

Ádám több éves értékesítői tapasztalattal került
csapatunkhoz, már korábban is foglalkozott járművek értékesítésével. A MAH Zrt.-hez való csatlakozását nagyban befolyásolta a terület vonzalma. Szakmai felkészültsége igen magas a területen, tudását a MAH Zrt.-nél kamatoztatja a jövőben.

Luczek Dávid /
értékesítő

Tel.: +36202321554

Email: david.luczek@mahzrt.hu

Dávid közel 8 éves tapasztalattal rendelkezik pénzügy - tanácsadás területen, amely kapcsán jelentős tapasztaltot szerzett már gépjárműértékesítés területen. Elkötelezett híve a minőségi gépjárműszolgáltatásoknak és az ügyféligények teljeskörű, magas szintű kiszolgálásának! Szakmai felkészültségével és precizitásával a MAH Zrt. csapatát erősíti a jövőben.

Szabó Dániel /
hirdetéskezelő

Tel.: +36209244439

Email: daniel.szabo@mahzrt.hu

Dániel korábban is járművekkel foglalkozott, Magyarország egyik legnagyobb új gépjárművekkel foglalkozó vállalkozásának a telephelyén. Jelenleg tudásával és szakmai felkészültségével a MAH Zrt. hirdetéskezelését végzi kiváló eredménnyel.

Bigda Zsuzsanna /
irodavezető

Tel.: +36209244439

Email: zsuzsanna.bigda@mahzrt.hu

Zsuzsanna az adminisztratív munka területén szerzett több éves tapasztalattal csatlakozott a Magyar Autókereskedőház csapatához, ahol egy új területtel megismerkedve járul hozzá ahhoz, hogy a cég napi ügyei zökkenőmentesen haladjanak.

Sófalvi Réka /
irodavezető helyettes

Tel.: +36202334390

Email: reka.sofalvi@mahzrt.hu

Réka 2020-ban csatlakozott csapatunkhoz. Fiatal kora ellenére precíz és pontos tudásanyaggal rendelkezik, melynek köszönhetően elősegíti cégünk fejlődését.

Pataki Zsanett /
folyamatszervezési asszisztens

Tel.: +36203805593

Email: zsanett.pataki@mahzrt.hu

Zsanett cégünknél az adminisztratív területet erősíti tudásával. Korábban hasonló irodai területen szerzett tapasztalatával járul hozzá a napi feladatok, ügymenetek elvégzéséhez.

Selinger Orsolya /
pénzügyi asszisztens

Tel.: +36202334390

Email: orsolya.selinger@mahzrt.hu

Orsi több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a pénzügy területén, mely tudásával és pontosságával segíti folyamataink gördülékeny menetét.