NISSAN LEAF bérlet

BÉRELJEN A MAGYAR AUTÓKERESKEDŐHÁZ ZRT.-TŐL NISSAN LEAF-ET!

A Magyar Autókereskedőház Zrt. lehetőséget biztosít mindazok számára, akik ki szeretnék próbálni az elektromos autózás rejtelmeit. Célunk az, hogy lehetőséget adjunk mindenkinek, aki elektromos autó vásárlásán gondolkozik, hogy győződjön meg arról, milyen érzés elektromos autóval járni, hogyan tudja megoldani a töltési lehetőségeket, a mindennapi életben milyen előnyökkel jár egy ilyen jármű üzemeltetése.

net

Előnye továbbá, természetesen az élményszámba menő használat mellett, az üzemanyag és parkolási díjköltség mentesség. Természetesen azok is bérlehetik az autót, akik egyszerűen kíváncsiak a használtára, működésére és szeretnének pár napig használni egy ilyen járművet. A járművet jelenleg napi 9 900 HUF + ÁFA-ért lehet bérelni, a bérlet napok számától függetlenül.

net3

A gépkocsit a MAH Zrt. irodájában, a 1112 Bp., Repülőtéri út 6. szám alatt a Vasvári Ipari Parkban lehet átvenni, és használat után itt is kell leadni. Érdeklődjön emailen: berlet@mahzrt.hu. A járművet minden esetben 85%-os töltöttségi állapotban adjuk át, és lehetőség szerint hasonló mértékű szinten is várjuk vissza. A töltés lehetséges a város több pontján, ez az elektromos autók aloldalon megtalálható, de otthoni 220V-os hálózatról is tölthető a jármű néhány óra alatt. A töltéshez szükséges kábeleket mi biztosítjuk az autókhoz.
net2
Jármű paraméterek:

Típus: Nissan LEAF II. Tekna 24 kWh
Teljesítmény: 80 kW / 110 le / 260 Nm
Hatótáv: 190 km (gyári adat), általános használat mellett kb,: 120-160 km (5-35 celsius fok között)
Akkumulátor kapacitás: 24 kWh
Fogyasztás: 12-16 kWh / 100 km
Maximális sebesség: 160 km/h (GPS: 148 km/h)
Extrafelszereltség: navigációs rendszer, BOSE hifi rendszer, teljes bőr belső, ülésfűtés minden ülésen, kormánykerék fűtés, elektromos ablakok, központi zár, kulcsnélküli üzemmód, automata váltó, tolató és kör kamera rendszer, akku management system térkép.

LEAF használók 10 parancsolata:

 1. Minden indulás előtt tervezze meg aznapi úti céljait.
 2. Mindig legyen az autóban a töltőegység és egy hosszabbító.
 3. Soha ne merítse az akkut 10% alá és ne töltse gyorstöltővel 85% fölé.
 4. Mindig tartsa szem előtt a megtehető távolság és a következő töltési lehetőség távolságát.
 5. Lehetőség szerint használja az ECO funkciót, ezzel jelentős energiamennyiséget lehet megtakarítani.
 6. A jármű utasterének fűtése/hűtése kb. 5%-kal csökkenti a hatótávolságot, ezeket ennek tudatában használja.
 7. Nem minden esetben igaz az a hatótáv, amit a jármű kijelez. A hatótáv nagyban függ a használat módjától és az üzemeltetett extra felszereltségtől.
 8. Parkolóházakban keresse az elektromos autók számára kijelölt parkolóhelyet, ott akár töltheti is a Leafet.
 9. A járművet mindig megfelelő áramellátású 220V-os konnektorból töltse. Régi, rossz, törött aljzat hamar felmelegedhet, mert folyamatos töltés mellett 2000-2500 Watt áramfelvétel lehetséges.
 10. A 220V-os töltés minden esetben a villanyórához a lehető legközelebb lévő aljzatból történjen a vezetékek terhelése és vesztesége végett.

Bérleti feltételek:

 • Magyar állampolgár vagy Magyarországon bejegyzett vállalkozás.
 • 300 000 HUF kaució a helyszínen átadva vagy előre bankszámlára átutalva.
 • A gépjárművel Magyarország területét tilos elhagyni.
 • A gépjárműben tilos dohányozni.

Ha felkeltettük érdeklődését, a berlet@mahzrt.hu email címre várjuk levelét vagy hívjon minket a +36 20 924 4439-os telefonszámon.