Miért a Mah zrt

Az internetet böngészve, megfelelő minőségű használt autó után kutatva, megtalálva azt a maroknyi gépjárműimporttal foglalkozó céget, joggal merülhet fel a leendő ügyfélben a kérdés, hogy:

MIÉRT A MAH ZRT?

A Magyar Autókereskedőház Zrt. több éves szakmai tapasztalattal a háta mögött bizton állíthatja, hogy TUDJA, mely forrásból érdemes vásárolni és mik azok a biztonsági lépések, melyeket okvetlen meg kell tenni, annak érdekében, hogy ügyfeleink mindig a megfelelő autóhoz jussanak.

A MAH ZRT. TUDJA HONNAN AZ IGAZI VÁSÁROLNI! TUDJA, HOGY MIÉRT KÜLFÖLDRŐL ÉRDEMES NAGYÉRTÉKŰ JÁRMŰVET IMPORTÁLNI!

A MAH ZRT-NÉL TERVEZHETŐEK A KÖLTSÉGEK, EXTRA KIADÁSOK NINCSENEK!

A belföldi használtautó piacon rengeteg ellenőrizetlen forrásból importált, visszatekert órás, nem megfelelő minőségű jármű van "kifogástalan", "patika" és hasonló jelzőkkel hirdetve, ami a gyakorlatban csak egy nagy takarítást, egy kárpittisztítást és esetleg egy polírozást foglal magában, ami sajnos sok estben elég is a jóhiszemű vevőnek, hiszen kívülről meggyőző az autó, és az ára is jónak tűnik. Aztán ahogy telnek-múlnak a hetek, újabb és újabb műszaki problémával találkozhat a pórul járt vásárló, hiszen ki tudja mikor és mit cseréltek az autóban, illetve hol és MENNYIT használták.

Mi, a MAH Zrt. munkatársai tudjuk kik azok a kereskedők nyugat-európában, akiktől érdemes vásárolni, mert mindig a legpontosabb információt szerezzük be a munkánkhoz, melyre cégünk garanciát vállal. Birtokában vagyunk annak a tapasztalati tőkének, mely alapján megállapítottuk, melyek azok az európai országok, legyen az Németország, Belgium, Hollandia vagy Franciaország, ahonnan a legjobb autókat tudtuk eddig importálni.

Természetesen országokon belül is vannak további regionális felbontások, amik meghatározhatóak több egyéni tényező alapján, hogy merre érdemes elindulni a vásárlás során a kereséssel. Ezek a tényezők lehetnek területi jellemzők vagy akár életmódra utaló megkülönbözetetés. Területi jellemzők alatt gondolunk például arra, hogy az adott régióban milyen folyamatos időjárási viszonyok vannak, milyen természeti adottságai vannak egy adott országrésznek. Lakosai milyen mentalitással rendelkeznek, milyen szokások uralkodnak abban a régióban vagy egyszerűen a szabványok, melyeket az autógyártók alkalmaznak és nem egyeznek a Magyarországon jelenleg érvényben lévő szabványrendszerrel.

Továbbá kiemelném, vállalkozásunk zártkörű részvénytársaság gazdasági formában működik, 20 mHUF-os alaptőkével. Pénzügyi mutatószámaink folyamatosan növekednek, melyeket közhiteles nyilvántartásban online bárki megtekinthet. Kollégáink tapasztalata több évre mutat vissza azokon a területeken, melyeken a MAH Zrt. a szolgáltatásait nyújtja.

A tárgysorban említésre kerültek a tervezhető költségek, melyek az alábbi tételekből állnak:

  • gépjármű német nettó vételára,
  • szállítási költség Budapestre, átlagosan 180 000 HUF,
  • M1 kategória műszaki vizsga díja: 39 000 HUF,
  • regisztrációs adó (nyilvános kalkulátor) mértéke környezetvédelmi besorolás, üzemanyag típus, életkor és hengerürtartalom függvénye. Az importálásra kerülő gépjárművek életkoruk végett mind EURO5 vagy annál magasabb besorolásúak, így az adó mértéke maximum 400 000 HUF lehet, de átlagosan egy 3 éves, 3 000 ccm-nél nem nagyobb diesel motorral rendelkező jármű adója: 160 000 HUF,
  • Magyar Autókereskedőház Zrt. megtérülése (Német bruttó vételár 3%-a, de minimum 1 000 EUR),
  • magyarországi 27%-os áfa a fenti tételek összességére, kivéve a regisztrációs adót.

EZEK FÉNYÉBEN A MAGYAR AUTÓKERESKEDŐHÁZ ZRT. AZ ÖN GÉPJÁRMŰIMPORTŐRE! KERESSE KOLLÉGÁINKAT A RÉSZLETEKÉRT ÉS KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT ELKÉPZELÉSEI MEGVALÓSÍTÁSÁRA.