Viszik a Kia e-Nirót, mint a cukrot
7 hónappal, 4 héttel, 2 nappal ezelőtt

Viszik a Kia e-Nirót, mint a cukrot

Az Egyesült Királyságban sorban állnak érte, 2020-ban már a frissített modell érkezhet.

A Kia e-Nirót nyáron mutatták be Magyarországon, egy megfizethető, jól használható elektromos autóról van szó, ami hibrid és plug-in hibrid kivitelben is kérhető. Természetesen Nagy-Britanniában is támogatják az villanyautósokat az új termék vásárlása során, ezért az év végére a Kia e-Niro iránti kereslet nagymértékben meghaladta a kínálatot, így most közel 3 000-es várnak az autójukra.

Kia e-niro 2020

2020-ban a Kia e-Niro korszerűbb LED-es fényszórókkal és megújult, 10,25 colos érintőkijelzővel szerelt beltérrel érkezik, elérhető lesz hangulatvilágítás, telematikai rendszer, amit könnyűszerrel lehet telefonos alkalmazásokkal csatlakoztatni. Látva a fejlődést, az autó ára is várhatóan növekedni fog.

Kia e-niro EV

A koreaiak és a Kia brit főnöke, Paul Philpott is biztosított mindenkit, hogy meg fogják oldani az ellátást 2020 első felében, akik nincsenek rajta még a várólistán azok jövő júliustól rendelhetik meg az e-Nirót az Egyesült Királyságban. Azt is elárulták, hogy a Kia Soul EV szállítása jövő év áprilisában kezdődik, egyébként ez a kompakt SUV is ugyanazt az elektromos hajtásláncot kapja, mint az e-Niro.

elektromos Kia

A Kia e-Niro listaára Magyarországon 11 499 000 forinttól indul a 39.2 kWh-s akkucsomaggal, 289 kilométeres hatótávval, a 64 kWh-s akkupakkal szerelt, 455 kilométerre képes Long Range verzió alapára 13 049 000 forinttól kezdődik. (2019. 12. 04.)

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
1 nappal, 6 órával ezelőtt

Peugeot VLV, az üzemanyaghiány gyermeke

A Peugeot több száz elektromos autót készített a II. világháború alatt.

Elolvasom
4 nappal, 5 órával ezelőtt

Joystickra cserélné a kormánykereket a BMW?

Ez jelentheti az első lépés a kormánykerekek eltüntetése felé.

Elolvasom