Létrehozva: 2022-07-19 22:02:42

Új elektromos SUV piacra dobását jelentette be a Porsche

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A luxus sportterepjáró várhatóan a Cayenne modell felett helyezkedik majd el a márka termékkínálatában.


Egy Németországban tartott üzleti eseményen jelentette be a Porsche, hogy egy luxus elektromos SUV modellt tervez piacra dobni. Oliver Blume vezérigazgató szerint az új autó a Cayenne fölé kerülhet a márka termékkínálatában.

„Egy tisztán elektromos, luxus SUV modellel bővítjük vonzó portfoliónkat. Az új autó a Lipcsében található gyáregységünkben készül majd. Ezzel a lépéssel tovább erősíthetjük pozíciónkat a luxusautók szegmensében, illetve szeretnénk új ügyfeleket is megszólítani” – mondta a Porsche első embere.

Semmi meglepő nincs abban, hogy a Porsche a vagyonos réteget célozza meg, hiszen a szakértők a következő években további növekedést jósolnak a luxusautók piacán. A vevők igényei alapján a tisztán elektromos és az SUV modellek lehetnek a legnépszerűbbek.

„Nagyon jó pozícióban vagyunk ahhoz, hogy profitáljunk az uralkodó trendekből. A Porsche vezető szerepet tölt be a sportos SUV-k és az elektromos luxusautók piacán” – tette hozzá Blume.

A jövőben a Porsche arra számít, hogy a jövőben több ügyfelük lesz a fiatalabb generáció képviselői és a hölgyek körében. A német gyártó az európai és az ázsiai régió mellett az Egyesült Államokra összpontosít, ezzel elősegítve a márka földrajzi terjeszkedését.

A Porsche impozáns történelemmel rendelkezik, a rajongók a stuttgarti múzeumban találkozhatnak a legendás modellekkel. Ha nem áll módodban személyes ellátogatni a szentélybe, ide kattintva részt vehetsz egy virtuális túrán.

Weboldalunkon is elérhetőek a Porsche modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

Címkék: Porsche