Létrehozva: 2017-10-11 10:35:00

Szinte álca nélkül a BMW X2

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A BMW X2 a kupé és az SUV vonalat egy autóban testesíti meg. A bajorok nem is rejtegették tovább, szinte teljes valójában bukkant fel.


A BMW azon mesterkedik, hogy a termékpalettája mindenkinek az igényeit kielégítse, ezért az X sorozat bővítése sem maradhat el. Az SUV modellek díszes tábora hamarosan az X2-vel fog kiegészülni, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a gyár környékén már a kész autókat szállítják, amiknek álcázását nem vitték túlzásba. A Carscoops lesifotósai meg is ragadták az alkalmat és sikerült néhány képet lőniük az X1 alapjaira épülő, elsőkerekes új modellről.

BMW X2

A lámpákat, a veséket és a hátsó szélvédőket álcázták mindössze, ám ezek a részletek valószínűleg hasonlítani fognak a többi BMW modellhez. Egy érdekesség viszont feltűnik, ugyanis a C-oszlopon egy régi idők ikonikus elemét vélhetjük felfedezni: a 3.0 CSL-ről ismert propelleres emblémát. Persze ez csak egy sima embléma, nem ettől lesz majd különleges az X2, de legalább a BMW őrültekből előhoz némi nosztalgiát.

BMW X2

Az X4 is hasonló módon bukott le nem is olyan régen, a bajorok tehát már két friss modell ismertetésével tartoznak. A motorkínálatról egyelőre nincsenek információ, de nagy valószínűséggel a BMW X1-gyel közös motorokat használnak majd, keresztben elhelyezkedő négyhengeres benzines és dízel erőforrásokra lehet számítani.

BMW X2

Forrás:

Carscoops

Ajánlott cikkeink: