Létrehozva: 2020-05-07 12:19:44

Szépen fogynak a Tesla modellek a MAH Zrt.-nél

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A MAH Zrt. és a tulajdonában levő Tesla.hu munkatársai otthonról is eredményesek.


Habár a járványhelyzet a legtöbb piaci szektorban komoly problémákat okoz, a MAH Zrt. értékesítései nem álltak le. Az utóbbi időben 60 darab Tesla személyautót adtak át, a munka tehát folyamatosan zajlik. A rendelésfelvétel, az autók beérkezése és átadása is zökkenőmentes, ráadásul nemrégiben a Budaörsi Reptéren egy nagyszabású fotózást is tartottak rengeteg Tesla jármű részvételével, amelyek közt Model 3 Performance és Model X is volt többek közt.

több, mint 60 tesla egy képen

A FLY-COOP csapata érdekes repülőgépeket is biztosított a fotózáshoz, még egy duplafedeles típust is megmozgattak. A Tesla.hu oldalán tehát továbbra is gyorsan és egyszerűen konfigurálhatóak a megrendelni kívánt Teslák, a MAH Zrt. munkatársai pedig készségesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. A csapatban jó a hangulat, még ebben a nehéz helyzetben is pozitívan igyekeznek gondolkodni, amely a számok alapján eredményességgel is jár.

Hamarosan megérkezik a Model Y is, amelyet már nagyon vár az elektromos autós közösség. Nem is csoda, hiszen a Model X kistestvéreként érkező SUV kiváló formatervet kapott, a képességei pedig komoly fejtörést okoznak a konkurenseknek. Az összkerékhajtású Long Range kivitel például 505 kilométeres hatótávra lehet képes a WLTP mérési ciklusa szerint, amely a mindennapi használatra több mint elegendő. A Performance kivitel pedig 3,7 másodperc alatt éri el a 100 km-órát, amely egy majdnem 4,8 méter hosszú, 1,6 méter magas és 2 méter széles elektromos SUV modelltől elég impozáns érték.

tesla model 3 – PO2 repülő

Az orrában kialakított csomagtér jóval nagyobb, mint a Model 3 esetében, külső elemeiben viszont számos helyen megegyezik a kistestvérével. Akár 21 colos kerekek is kérhetők lesznek hozzá, a beltér pedig fej-, váll- és lábtérben is kielégítő benne. Az előrendelések már javában zajlanak, a Model Y pedig várhatóan elég sikeres típus lesz, hiszen a Model X-nél kedvezőbb áron lesz elérhető. A MAH Zrt. kollegáinál a várható árakról is lehet érdeklődni, így keresd őket bizalommal!

Ajánlott cikkek: