Reszkessen a konkurencia - jön az Audi R8 E-tron
Ekkor: 2017. 03. 29.

Reszkessen a konkurencia - jön az Audi R8 E-tron

A négykarikás gyártó 2020-ig három elektromos modellt tesz elérhetővé, egy közülük méltó ellenfele lesz a BMW i8-nak

A SUV és kompakt modellek mellett az Audi mérnökei egy szupersportkocsit is terveznek. A Genfi Autószalonon Rupert Stadler egy interjúban elárulta, hogy az évtized végéig három elektromos modellt fejlesztenek ki.

Audi R8 E-tron

Az Audi mérnökeit inspirálhatta még a Mercedes SLS AMG Coup Electric Drive-ja is, amely egy szintén elektromos meghajtású sportautó.

Az új vonalvezetés a TT-re hajaz, a 400 lóerős teljesítmény pedig imponálónak hangzik. Azt viszont még nem közölték, hogy tisztán árammal fog működni, vagy az i8-hoz hasonlóan hibrid lesz a rendszer. Ingolstadtban korábban próbálkoztak már egy R8 e-tron modellel, de az megbukott, úgyhogy most már nem hibázhatnak a négykarikások!

Forrás:

Ajánlott cikkeink:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.

Rendelhető autóink

További ajánlatok
2 nappal, 10 órával ezelőtt

Elkészült és már be is mutatkozott a Volkswagen ID riválisa!

Az új Audi AI: ME koncepció a vállalat jövőbetekintő városi közlekedésre vonatkozó nézeteit igyekszik szemléltetni, hivatalos debütálása a Sanghaji Autószalonon volt esedékes

Elolvasom
5 nappal, 1 órával ezelőtt

Tesla vásárlás - GY.I.K.

Sokakban rengeteg kérdés merült fel a Tesla Model 3-akkal kapcsolatban, készültünk egy rövid gyakori kérdések összefoglalóval, hátha innen rövid válaszok útján megkapja az érdeklődő az alapvető válaszokat a kérdéseire.

Elolvasom