Létrehozva: 2022-05-23 14:44:52

Rendkívül limitált mennyiségben készül a Mercedes-Maybach Haute Voiture

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A modellt a divatvilág inspirálta.


Új különleges kiadású modellt mutatott be a Mercedes-Benz, amellyel kapcsolatban a német gyártó úgy nyilatkozott, hogy a kifinomult luxus csúcsát képviseli, ami azt jelenti, hogy az autót a Maybach fogja elkészíteni.

Az új modell a Concept Mercedes-Maybach Haute Voiture nevet viseli, ám ez nem csak egy egyszerű tanulmányautó. A Mercedes elmondta, az autó már majdnem kész a sorozatgyártásra, de csak rendkívül korlátozott példányszámban fog készülni. A Maybach kiemelte, legújabb alkotása a márkára jellemző esztétikát és kidolgozottságot a divat által inspirált szín- és anyagkombinációkkal ötvözi.

Gorden Waener, a Mercedes tervezési igazgatója kifejtette, a Mercedes-Maybach Haute Voiture koncepció szín- és felszereléskoncepciója korábban még nem létezett, és a legmagasabb szinten ötvözték a csúcsdivatot és az autódizájnt, hogy valami teljesen újat alkossanak. Olyan autót készítettek, amely egyszerre hat az ember valamennyi érzékszervére.

Mercedes-Maybach Haute Voiture utastere

A karosszéria fényezése kéttónusú: felül Dark Nautical Blue, alul pedig Shimmering Rose árnyalattal találkozunk. Az utasteret Crystal White Nappa bőr borítja, króm és rózsaarany kiegészítőkkel.

A Mercedes-Maybach elmondta, a Haute Voiture 2023 elején, rendkívül korlátozott számban fog piacra kerülni. A modell árát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de legalább 50 százalékkal kell majd többet fizetni érte, mint a Mercedes-Maybach S alapverziójáért.

Weboldalunkon is elérhetőek a Mercedes modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:
CarBuzz