Megújult a Bentley Flying Spur, a brit márka második plug-in hibrid modellje
2 héttel, 3 nappal ezelőtt

Megújult a Bentley Flying Spur, a brit márka második plug-in hibrid modellje

V8-as motor helyett ikerturbós V6-os, mely 536 lóerős teljesítménnyel és 40 kilométeres elektromos hatótávval rendelkezik.

Változtatásokat eszközölt Flying Spur plug-in hibrid modelljén a Bentley. A korábban alkalmazott V8-as motor helyett egy ikerturbós, 2,9 literes V6-os áll szolgálatba, mely az elektromos hajtóegységgel együtt 536 lóerős teljesítmény és 750 Nm nyomaték leadására képes. Az autó végsebessége 285 km/h, a 0-100 gyorsuláshoz pedig 4,1 másodpercre van szüksége.

Bentley Fly Spur

A Flying Spur a brit márka második konnektoros hibridje, a Bentayga után, amelyben hasonló hajtóegység dolgozik. Jelen állás szerint a Flying Spur több lóerővel és kisebb akkumulátorcsomaggal rendelkezik. A gyári adatok szerint az autó 40 kilométert tud megtenni tisztán elektromos üzemmódban, a teljesen lemerült akkumulátor 100 százalékos töltöttsége 2,5 órát vesz igénybe.

Bentley Fly Spur

A Flying Spur hibrid változatának köszönhetően behajthatnak majd olyan európai nagyvárosok központjába, ahonnan már most ki vannak tiltva, vagy a jövőben ki lesznek tiltva a kizárólag belső égésű motorral felszerelt járművek. Az alapkoncepció szerint, a károsanyag-kibocsátás megszüntetése érdekében, a belvárosokban kijelölt zónákban csak elektromos üzemmódban közlekedhetnének az autósok.

Ajánlott cikkek:

Forrás:

InsideEVs

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
7 órával, 18 perccel ezelőtt

2022 elején jöhet az új Alpina B4 Gran Coupe?

A 4-es BMW módosított változata a híresztelések szerint négyajtós formában érkezhet meg jövő év elején.

Elolvasom
4 nappal, 9 órával ezelőtt

Kvantumszámítógépek használatába kezd a Volkswagen

A német vállalat vizsgálja a jövő egyik meghatározó technológiájának legmegfelelőbb alkalmazását.

Elolvasom