Létrehozva: 2021-06-10 10:52:52

Megérkezett a BMW 4-es Gran Coupé legújabb generációja

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Az M440i csúcsmodell 374 lóerőt teljesít, de M-es változat is készülni fog.


Már a 2014-ben piacra dobott BMW 4-es Gran Coupé is jelentős sikert aratott, most pedig megérkezett a négyajtós bajor kupé második generációja, ráadásul a megújult külső mellett M-es kivitelben is elérhető lesz, várhatóan 2021 novemberétől.

Már megjelenésében is a BMW új dizájnnyelve köszön vissza, amit a rajongókat erősen megosztó hatalmas vese, valamit a vékony, full-LED fényszórók is nyilvánvalóvá tesznek.

A kínálat csúcsát az M440i xDrive Gran Coupé jelenti, amelyben egy 374 lóerős, hathengeres benzinmotor dolgozik. A 430i kivitelben mutatkozik be az új, 245 lóerős négyhengeres benzines, amelynek a hengerfejbe integrált leömlőknek köszönhetően még alacsonyabb károsanyag-kibocsátási értéke. Ugyanennek a négyhengeresnek egy árnyalatnyit gyengébb, 184 lóerős verziója található a 420i modellben, míg a kínálat egyetlen dízelét 4 hengerrel és 190 lóerővel a 420d és a 420d xDrive kapta. Ezen kívül az M440i, valamint a dízel változatatok mild-hibrid hajtással is elérhetőek lesznek. 

2021-es BMW 440i xDrive Gran Coupé oldalról

Az új 4-es szériás Gran Coupéban mintegy 40 különféle vezetéstámogató funkció gondoskodik a kényelmes és biztonságos közlekedésről, ilyen az aktív sebességtartó automatika, a közlekedésilámpa-felismerés, a kormányzás és sávérzékelő asszisztens, a sávelhagyásra figyelmeztető és a parkolást segítő rendszerek.

Mindemellett ott van a bajoroktól már szinte kötelezően elvárt kényelem és luxus, valamint a sportos és dinamikus vezetési élmény az alacsony tömegközéppontnak és a szinte 50:50 százalékos súlyelosztásnak köszönhetően. 

BMW 4-es szériás Gran Coupé utastere

Weboldalunkon is elérhetőek a BMW modelljei. Amennyiben valamelyikről szeretnél részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

BMW

 

Ajánlott cikkek: