Kémfotókon a következő C-osztály
1 hónappal, 1 héttel, 1 nappal ezelőtt

Kémfotókon a következő C-osztály

A Mercedes szedánját közúti teszten kapták lencsevégre.

A csillagos márka nagyon belehúzott a C-E-S trió új kiadásainak fejlesztésébe, a zászlóshajó S-osztályról is sorban jelentek meg a fotók. Most épp a kisebbik C-osztályt kamerázta le Németországban egy szemfüles járókelő, ám az álcázófólia még mindig elég sokat eltakar az új modellből. A Panamericana hűtőrács és a LED fényszórók mellett nem sok részlet látszódik, ám a körvonalai azt sejtetik, hogy jól illeszkedik a gyártó jelenlegi formavilágához.

A beltérről sajnos nem készült fotó, ám a fejlesztés ezen szakaszában amúgy is minden fontos elemet le szoktak takarni a kabinban. Arra viszont jó esély van, hogy az S-osztályban alkalmazott csúcstechnika egy részét a kis szedánba is átültetik majd. Egyes információk szerint hármas szintű önvezető rendszer is elérhető lesz hozzá, mely egy nagy lépés lenne ebben a kategóriában.

2021-es Mercedes C-osztály kémfotó

A C-osztály következő generációjánál fontos szerepet játszik majd a hibrid hajtás, arra is van esély, hogy többféle verziót is kínálnak majd a villanyos kivitelből. A jármű hivatalos bemutatója 2020 végén várható, legnagyobb esély az októberi Párizsi Autószalonra van.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
1 nappal, 20 órával ezelőtt

420 lóerővel debütál a Mercedes-AMG GLA 45

A piac legerősebb kompakt crossovere nyomatékos AMG motorral és összkerékhajtással mutatkozik be.

Elolvasom
2 nappal ezelőtt

Gumiabroncs nyomásmérők

Praktikus eszközök a mindennapokra.

Elolvasom