Létrehozva: 2020-01-21 14:30:30

Kémfotókon a következő C-osztály

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A Mercedes szedánját közúti teszten kapták lencsevégre.


A csillagos márka nagyon belehúzott a C-E-S trió új kiadásainak fejlesztésébe, a zászlóshajó S-osztályról is sorban jelentek meg a fotók. Most épp a kisebbik C-osztályt kamerázta le Németországban egy szemfüles járókelő, ám az álcázófólia még mindig elég sokat eltakar az új modellből. A Panamericana hűtőrács és a LED fényszórók mellett nem sok részlet látszódik, ám a körvonalai azt sejtetik, hogy jól illeszkedik a gyártó jelenlegi formavilágához.

A beltérről sajnos nem készült fotó, ám a fejlesztés ezen szakaszában amúgy is minden fontos elemet le szoktak takarni a kabinban. Arra viszont jó esély van, hogy az S-osztályban alkalmazott csúcstechnika egy részét a kis szedánba is átültetik majd. Egyes információk szerint hármas szintű önvezető rendszer is elérhető lesz hozzá, mely egy nagy lépés lenne ebben a kategóriában.

2021-es Mercedes C-osztály kémfotó

A C-osztály következő generációjánál fontos szerepet játszik majd a hibrid hajtás, arra is van esély, hogy többféle verziót is kínálnak majd a villanyos kivitelből. A jármű hivatalos bemutatója 2020 végén várható, legnagyobb esély az októberi Párizsi Autószalonra van.

Forrás:

Ajánlott cikkek: