Jótékony célra készült ez az egyedi Rolls-Royce Phantom
8 hónappal, 1 nappal ezelőtt

Jótékony célra készült ez az egyedi Rolls-Royce Phantom

A Rolls-Royce Phantom Magma Red, ötrétegű fényezése egyértelműen viszi a prímet.

Eredetileg már májusban bejelentették a Rolls-Royce egyedi, Red Phantom névre hallgató limuzinját. A Goowoodban székelő, 115 éves márka minden évben készít egy semmihez sem fogható luxuslimuzint. Az impozáns szedán nemes céllal készült el, hiszen az autót elárverezik még ebben a hónapban és az befolyó összeget az AIDS elleni küzdelemre fordítják.

Rolls-Royce Phantom

Minden Rolls-Royce egyedülálló, de ez a modell egy másik szintet képvisel, hiszen kristályrészecskék találhatók a Magma Red fényezésben. Öt réteg festék, mindegyik réteg öt-öt órán keresztül polírozva, így érik el a tökéletes felületet.

Rolls-Royce Phantom Red

A beltérben a gondosan kiválogatott faberakást szintén kézzel készítik és hat réteg lakkal látják el, így garantálva a tökéletes megjelenést. A költségcsökkentés fogalmát nem ismerik a márkánál, így a Rolls-Royce Phantom egyedi, 9 féle bőrből készülő belteret kapott az Arctic White és a Mugello Red színezésekkel. A tetőkárpit 1600 apró világítótestet tartalmaz, ami a csillagos égre emlékeztet.

Rolls-Royce Phantom Red

A Rolls-Royce Red Phantom december 4-én mutatkozik be a Miamiban található One Thousand Museumban, ezzel kezdetét veszi az online aukció az RM Sotheby’s szervezésében, ami december 13-án fejeződik be.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
1 nappal, 5 órával ezelőtt

Peugeot VLV, az üzemanyaghiány gyermeke

A Peugeot több száz elektromos autót készített a II. világháború alatt.

Elolvasom
4 nappal, 4 órával ezelőtt

Joystickra cserélné a kormánykereket a BMW?

Ez jelentheti az első lépés a kormánykerekek eltüntetése felé.

Elolvasom