Létrehozva: 2017-07-07 09:14:00

Jöhet az elektromos Rolls-Royce

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A britek is rájöttek arra, hogy változtatniuk kell, ám a hibridet elengednék, a tisztán elektromos autókra fókuszálnának


Ahhoz, hogy lépést tartsanak a konkurensekkel, a Rolls-Royce-nak is elő kell rukkolnia valamilyen villanymotorral rendelkező modellel. A hibrid technológiában nem látnak fantáziát, a jövő elektromos Rolls-Royce-ai tisztán elektromos üzeműek lesznek.

Rolls-Royce

Torsten Müller-Ötvös, a gyártó első embere szerint, a Rolls-Royce maximalista vevői nem békélhetnek meg kompromisszumokkal, ezért sem fognak hibrideket gyártani, a vásárlók egyszerűen csak a legjobbat szeretnék kapni, megbízható megoldások formájában.

Rolls-Royce

Müllet-Ötvös hozzátette, hogy az autóipar egyértelműen a villanyautók irányába tart, és egy nap véget ér a robbanómotorok korszaka. A Rolls-Royce pedig majd kivár, és az érett, elektromos technológia idején fognak majd előrukkolni valami maradandóval. A britek július végén jelentik majd be új modelljüket, a hatalmas Phantom új generációját, amelyből ezek alapján a hibrid hajtáslánc hiányozni fog majd.

Forrás:

HVG

Ajánlott cikkeink: