Létrehozva: 2017-04-11 09:43:00

Infinity QX80 Monograph: szögletesebb már nem is lehetne

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A mai napon leplezi le a felső kategóriás szabadidőjárművének formatanulmányát az Infiniti


Az Infiniti QX80 épp olyan mutatós kívülről, mint belülről. A gyártó megtartotta a koncepcióautó kocka vonalait, amelynek egyszerűségére csak úgy ugranak a vásárlók. Manapság a középkategóriától felfelé egyre szögletesebbek az autók, főleg a szabadidő járművek, ez kell a népnek.

Infinity QX80 Monograph

„Lenyűgöző megjelenés, kiemelkedő helykínálat, fényűzés, művészi megjelenés, szoborszerű kisugárzás” – ilyen jelzőkkel jellemzi az Infiniti az új QX80-at. Van is miért, hiszen nem mindennapi autó volt az elődje sem. Ránézésre az utód sem fog szégyent vallani, ha a méretekről van szó.  

Az egybefüggő, egysíkú ablakok egyszerűek mint egy kavics, de növelik az autó holdjárós jellegét.  A csalóka félhold alakú végződés a D oszlop mellett teszi formássá, egyszerű, aprócska optikai húzás a tervezőktől. Az új változaton szélesebb és magasabb lett hűtőrács és a vékonyabbra szabták a lámpákat. A Nissan luxusmárkája a fényező jelzőkön kívül mást nem árult el a QX50-re hajazó autóról, amit a Detrioti autószalonon már egyébként bemutattak a nagyközönségnek.

Infinity QX80

Az előző szériás QX80 5,3 méteres téglatesttel és óriási helykínálatban bővelkedik, 400 lóerős, 5,6 literes V8-as blokkal.

Infinity QX80

Az Infiniti QX80 Monograph-ot április 11-én, magyar idő szerint éjfél előtt 30 perccel mutatják be a New Yorki Autó Show-n.

Forrás:

Ajánlott cikkeink: