Létrehozva: 2019-12-11 08:19:44

Így nézhet ki a következő Audi A3 szedán

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Legalábbis egy orosz autósmagazin így képzeli el számítógépes grafika segítségével.


Az aktuális Audi A3 2012 óta van a piacon, lassan mennie kell, hogy helyét átvehesse a friss, ropogós újabb generáció. Ahogy az lenni szokott a kompakt kategóriában, legelőször a hatchback jön, majd ezt követik a különböző modellvariánsok. Az új A3-at a 2020-as Genfi Autószalonon mutatják majd be teljes valójában, valószínűleg a sima 5 ajtós verziót láthatja a nagyközönség.

A háttérben már javában folynak a később érkező karosszériaváltozatok tesztjei is, így fordulhatott elő, hogy nemrégiben sikerült lencsevégre kapni egy teljesen becsomagolt, ruhába bújtatott Audi A3 szedánt is. Ennek apropóján az orosz Kolesa autósmagazin megmutatták, hogy szerintük, hogy fog kinézni az autó, elkészítették a saját számítógépes grafikájukat róla.

Audi A3 szedán hátulról számítógépes grafika

Első ránézésre nagyon hasonlít az autó a mostani széria ráncfelvarrott verziójához, csupán a lámpáknál és a kötény környékén lehet különbségeket felfedezni. Ha az Audi is követi az autóiparban oly divatos trendet, hogy ami jó, azon nem kell változtatni, akkor jó eséllyel ilyesmi kinézetű autóra lehet számítani. Ugyanis az A3 fontos modell a márka kínálatában, ami jelenleg is jól fogy. Elrontani biztosan nem akarják.

Az autó az MQB Evo padlólemezre épül majd, amire a most érkező 8. generációs Volkswagen Golf is építkezik. A platform biztosítja a nagyfokú variálhatóságot, hogy a konszernen belül több típus esetében is fel lehessen használni, továbbá képes befogadni hibrid hajtás-rendszereket is, melyek meghatározóak lesznek a közeljövőben a típus esetében is.

A Mercedes-Benz A-osztály szedán verziójának egyik legnagyobb kihívója várhatóan néhány hónappal később érkezik, mint a csapott hátú modell, tehát valamikor 2020 végén jelenik majd meg. Vele együtt érkezhet majd egy Mercedes CLA vetélytárs 5 ajtós, kupésított kombi kivitel is, amely a fiatal és egyúttal igen tehetős vásárlók között arathat majd sikert.

Forrás:

Ajánlott cikkek: