Létrehozva: 2022-06-07 15:21:28

Így készül a BMW M3 Touring – VIDEÓ

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Most betekinthetünk a kulisszák mögé.


A BMW M3 Touring az idei év végén fog piacra kerülni, a bajor gyártó pedig mindent elkövet, hogy képes legyen kielégíteni a teljesítményorientált kombi iránti keresletet. A modell egy M3-as BMW teljesítményét a kombi praktikumával ötvözi, hogy megszülethessen a tökéletes családi autó. Ennek apropójából a bajor cég készített egy videót, hogy bemutassa, hogyan is készül az új M3 Touring.

A 2020-ban piacra dobott G80 BMW M3 új korszakot nyitott a BMW ikonikus sportlimuzinjának történetében: opcionális összkerékhajtás, speciális, nyolcfokozatú automata váltó és megosztó stílus. A legtöbb rajongó azonban a leginkább a kombi változat, a G81 M3 Touring érkezését várja.

A bajorok 2022. június 23-26. között Goodwoodban fogják leleplezni a modellt. A BMW szerint ez a tökéletes autó azok számára, akik egy nagyteljesítményű SUV-ra vágynak, de nem lelkesednek a típusra jellemző emelt hasmagasságot. A német vállalat célja, hogy az M3 Touring valóban egy ízig-vérig M-es BMW legyen. A videóban is jól látható, hogy a gyártási folyamat során a legapróbb részletekre is kiemelt figyelmet fordítanak.

Weboldalunkon is elérhetőek a BMW modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

Forrás:

Motor1