Létrehozva: 2021-01-05 09:16:48

Hamarosan elkészül a MAH Zrt. Tesla-szalonja!

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

2021-ben különleges meglepetésekkel vár a Magyar Autókereskedőház Zrt.


A 2020-as év egy fontos mérföldkövet jelentett a Magyar Autókereskedőház Zrt. életében. A cég 21. századi sztenderdeknek megfelelő, új és modern irodába költözött, melynek szomszédságában elkezdtük egy 650 négyzetméter alapterületű Tesla-szalon felépítését

a Magyar Autókereskedőház Zrt. új irodája

A munkálatok nagyszerűen haladnak, és már látszik a fény az alagút végén. Olyannyira, hogy terveink szerint a vadonatúj szalon tavasszal már teljes pompájában várja majd az érdeklődőket. 

Addig is beállítottuk az átadásra váró és készleten lévő autóinkat, hogy lássuk és meg tudjuk mutatni, hogyan is fognak majd kinézni, ha elkészül a MAH Zrt. minden igényt kielégítő Tesla-szalonja. 

Tesla Model 3-asok és Tesla Model S-ek sorakoznak a Magyar Autókereskedőház Zrt. új, még készülő szalonjában

A lassan életre kelő szalon látványa annyira lázba hozott bennünket, hogy folytatjuk a korábban elkezdett akciónkat (2020 Q4-ben díjmentesen biztosított Tesla gyorstöltőt minden egyes eladott modellhez), most pedig más termékkel kedveskedünk minden kedves leendő ügyfelünknek. Ezért aki az első negyedév folyamán új Teslát vásárol, annak az egész éves kötelező biztosítását és egy éves országos autópálya matricát ad a Magyar Autókereskedőház Zrt. Így amellett, hogy benzinre már nem kell költeni, még két gondot leveszünk ügyfeleink válláról. 

Mindezek mellett továbbra is kedvező finanszírozási és biztosítási ajánlatokkal várjuk a leendő ügyfeleket, mindenki minőségi és ügyfélbarát kiszolgálásban részesül, aki felkeres minket online vagy offline formában. Addig is itt van pár fotó a fejlesztéseinkről, mindenkit várunk szeretettel!

a Magyar Autókereskedőház Zrt. új irodája

a Magyar Autókereskedőház Zrt. új irodája Porsche és Tesla freskóval

a Magyar Autókereskedőház Zrt. új irodája

 



 
Ha Te is szeretnél Teslát venni, akkor keresd Mudri Dániel kollégánkat, aki készséggel áll rendelkezésedre telefonon vagy e-mailben (+36-20-366-3447, [email protected]).