Gyémántban pompázik a Rolls-Royce
Ekkor: 2017. 03. 13.

Gyémántban pompázik a Rolls-Royce

A Phantom nyugdíjba vonulása utána a Rolls-Royce Ghostnak kell továbbvinnie a hagyományokat. A hosszabb tengelytávú modell, az Elegance változatban gyönyörködhettek a Genfi Autószalon látogatói.

A Diamond Stardust elnevezésű egyedi gyémántfényezés még inkább kiemelte a tömegből a luxus limuzint. A festékbe gyémántport kevertek, ahogy a Rolls-Royce fogalmaz: ezer etikusan beszerzett gyémánt finom porát. Állítólag több hónapig tanulmányozták a gyémántpor adta lehetőségeket, mire megtalálták a leggazdagabb, legmélyebb árnyalatot.

Rolls-Royce Ghost gyémánt

A tehetős vásárlók számára vonzó tény lehet ez a fajta fényezés, a Rolls-Royce pedig egyedüliként van még jelen a gyémántfény biztosítók piacán.  Az árról nem is beszélnek, de nyilván nem egy olcsó dolog a gyémántporral kevert festék.

Rolls-Royce Ghost gyémánt

Az Elegance kivitel komoly fényűzést közvetít, ami bizony megkívánja a sofőrt is, a zakót is, a nyakkendőt is. A szürke-fekete fényezés, a szürke-vajszínű belső kárpit is a luxust sugallja, aki ilyen autóra szeretne, mélyen nyúljon a pénztárcájába!

Forrás:

Ajánlott cikkeink:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
2 nappal, 19 órával ezelőtt

Elektromos autó offenzívát indít az Audi

A gyártó célja, hogy a Mercedest és a BMW-t kiüsse az EV piacról.

Elolvasom
3 nappal, 19 órával ezelőtt

2019-es Tesla eladások Magyarországon

Értékesítések több, mint felét a Magyar Autókereskedőház Zrt adta.

Elolvasom