Létrehozva: 2020-03-22 15:50:29

Folyamatos szállítás a MAH Zrt-nél!

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Nálunk nem áll meg a munka! A Magyar Autókereskedőház Zrt. folyamatosan vesz fel újabb megrendeléseket és rendületlenül szolgálja ki a korábbiakat.


Tegnap éjszaka érkezett egy nagyobb szállítmány TESLA szigorú biztonsági ellenőrzések mellett és a jövő héten is tervben van további járművek leszállítása. A kialakult belföldi és nemzetközi helyzet ellenére folytatjuk a munkát, ugyanabban a minőségben szolgáljuk ki a hozzánk érkező érdeklődéseket és megrendeléseket, mint korábban. A járművek beszállítása mindaddig folytatódik, ameddig a nemzetközi rendelkezések ezt lehetővé teszik. Jelenleg az belföldi forgalomba helyezési intézmények továbbra is működnek, igaz szűkített munkarenddel, de egyenlőre nem tapasztalunk ezen a téren leállást. Mind az első műszaki vizsgáztatás, a regsztrációs adó ügyintézése és egyenlőre az okmányirodai ügyintézés is működik.

tesla szállítás 

Munkatársaink otthonról végzik a munkát, ezért kérjük türelmüket, ha nem minden az általános időben jut el Önökhöz. Kizárólag azokat a folyamatokat végezzük el irodánkban, melyekhez nélkülözhetetlenek az iroda eszközök. Az korábban megszokott munkaidőben értékesítőink továbbra is elérhetőek, bármilyen információra van szüksége a vásárlóközönségnek, minden bizonnyal meg tudják kapni tőlük.

Értékesítő munkatársak elérhetősége:

 

Král Ádám

értékesítő

Telefon: +36203576428

E-mail: [email protected] 

 

Mudri Dániel

értékesítési vezető

Telefon: +36203663447

E-mail: [email protected]