Februárban érkezhet a Tesla Model Y?!
1 hónappal, 5 nappal ezelőtt

Februárban érkezhet a Tesla Model Y?!

Két héten belül átadhatják az első Model Y-okat.

2020 első heteiben a Model Y megkapta az autópálya-felügyelet és a kaliforniai levegő-felügyeleti hatóság tanúsítványát is, melyek elengedhetetlenek a piacra kerüléshez. Ennek fényében a világsajtó bízik abban, hogy a Model 3-hoz hasonlóan, ezek után egy hónappal kezdődhet a gyártás.

Nem megszokott, hogy a Teslánál dolgozó emberek beszélnek arról, hogy mi történik a cégnél, most viszont néhányan megszólaltak és ők is azt állítják, hogy februárban az amerikai piacra kerül a gyártó legkisebb SUV-ja.

Sokan úgy gondolják, hogy nem kéne elkapkodni az új modell bevezetését, mivel az elorozhatja az eladásokat a rendkívül népszerű Model 3-astól, vagy a vállalat zászlóshajójától a Model S-től és a Model X-től.

A Tesla Model Y oldalról

Ezt azonban nem tartom indokoltnak, mivel a drágább autóknak lényegesen nagyobb haszonkulcsuk van, az összértékesítésben pedig jó számok fognak megjelenni, ebben majdnem teljesen biztos vagyok. Ha nem így lenne, akkor Elon Musk nem így cselekedne.

Január 29-én tartja a Tesla a 2019-es negyedik negyedévre vonatkozó pénzügyi összesítőt, ahol ismertetik a legfontosabb elért eredményeket és talán megemlítik a Gigafactory 3 és 4, valamint a Model Y program jelenlegi állását.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
1 nappal, 21 órával ezelőtt

420 lóerővel debütál a Mercedes-AMG GLA 45

A piac legerősebb kompakt crossovere nyomatékos AMG motorral és összkerékhajtással mutatkozik be.

Elolvasom
2 nappal, 1 órával ezelőtt

Gumiabroncs nyomásmérők

Praktikus eszközök a mindennapokra.

Elolvasom