Ez történt januárban a Magyar Autókereskedőház Zrt. életében
5 hónappal, 1 héttel, 2 nappal ezelőtt

Ez történt januárban a Magyar Autókereskedőház Zrt. életében

Hamarosan elkészül a prémiumautó-szalon és az új, 3D-s konfigurátorral rendelkező honlap is.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a 2020-as év egy igen fontos mérföldkövet jelentett a Magyar Autókereskedőház Zrt. életében. A cég egy új, 21. századi sztenderdeknek megfelelő, modern irodába költözött, melynek szomszédságában elkezdtük egy 650 négyzetméter alapterületű prémiumautó-szalon felépítését. Itt elsősorban a legújabb elektromos autókat, jövőbe mutató technológiákat felvonultató prémium autókat és különleges újdonságokat tekinthetnek meg az érdeklődők.

A munkálatok az előre kitűzött ütemben folynak, és napról napra egyre közelebb kerülünk az áhított végeredmény eléréséhez. Olyannyira, hogy terveink szerint a vadonatúj szalon az év közepén már teljes pompájában várja majd az érdeklődőket. Jelenleg az olyan finomhangolás zajlik, mint a rejtett világítás beszerelése, de az igazán látványos dolgok csak ezután következnek. Ezzel párhuzamosan természetesen zajlik a bemutatóteremhez kapcsolódó kiszolgáló helyiségek kialakítása is.

A lassan életre kelő szalon látványa annyira lázba hozott bennünket, hogy folytatjuk a korábban elkezdett akciónkat, hiszen 2020 utolsó negyedévében díjmentesen biztosítottunk Tesla gyorstöltőt minden egyes eladott Teslához. Ezúttal más termékkel kedveskedünk minden kedves leendő ügyfelünknek: aki az első negyedév folyamán új Teslát vásárol, annak az egész éves kötelező biztosítását, valamint egy éves országos autópálya-matricát ad a Magyar Autókereskedőház Zrt. Így amellett, hogy benzinre már nem kell költeni, egyszerre két gondot is leveszünk ügyfeleink válláról.

a Magyar Autókereskedőház Zrt. készülő prémiumautó-szalonja

a Magyar Autókereskedőház Zrt. készülő prémiumautó-szalonja

Mindezek mellett továbbra is kedvező finanszírozási és biztosítási ajánlatok várjuk a leendő ügyfeleket, mindenki minőségi és ügyfélbarát kiszolgálásban részesül, aki felkeres minket online vagy offline formában.

Ha már az online-nál tartunk, fontos megemlíteni egy szintén fejlesztés alatt álló újításunkat, ugyanis a háttérben már gőzerővel dolgozunk a MAH-EV.hu weboldalunk megújult dizájnján. Ez magában foglal egy ultramodern, 3D-s Tesla konfigurátort, ahol az összes létező irányba elforgatható autók segítségével van lehetőség összeállítani az igényeinknek, valamint az ízlésünknek leginkább megfelelő járművet. Ilyennel még a hivatalos Tesla.com oldal sem büszkélkedhet. Némi visszalépést jelentett a projekt fejlesztése kapcsán a nemrég bemutatott Model S és Model X frissített változata, ugyanis így mindkét autó esetében elölről kellett kezdeni a 3D-s renderelések elkészítését, hogy a konfigurátorba már az újdonságok is bekerüljenek. Az weboldal új dizájnja előreláthatólag március első napjaiban lesz élesítve.

Értékesítés szempontjából januárban egy sikeres hónapot zárt a Magyar Autókereskedőház Zrt. Ügyfeleink összesen 16 darab autó, 12 Tesla Model 3, 2 Tesla Model S, 1 Porsche Cayenne, illetve 1 hibrid Porsche Panamera kulcsait vehették át. Mindemellett kollégáink több mint 80 érdeklődőt fogadtak, ezekből a megkeresésekből pedig 13 megrendelés született. Így hamarosan számos vadonatúj Tesla mellett egy Mercedes-Benz S400-as, egy Audi A5-ös, valamint egy Hymer lakóautó is érkezik hozzánk.

Hogy lépést tudjunk tartani a folyamatosan növekvő érdeklődéssel, egy új értékesítő kollégával bővítettük csapatunkat, Bachman Gergely személyében. Gergely finanszírozói területről érkezett hozzánk, de korábban foglalkozott már gépjárművekkel is. Ezzel a tudással, valamint alaposságával és szakmai ismereteivel fogja a MAH Zrt. csapatát erősíteni.

Emellett a Használtautó.hu-n megdupláztuk a hirdetési felületünket. Az eddigi 1000 darab hirdetés helyett mostantól már 2000 autó közül válogathatnak az érdeklődők a legnépszerűbb online használt autó piactéren.

Továbbra is minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!

Tesla Model 3 a Magyar Autókereskedőház Zrt. készülő prémiumautó-szalonjában

Ha Te is szeretnél prémium használt autót külföldről, akkor keresd értékesítő kollégánkat, Král Ádámot (+3620/357-6428, adam.kral@mahzrt.hu) , vagy Bachman Gergelyt (gergely.bachman@mahzrt.hu), akik készséggel áll rendelkezésedre.

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
12 órával, 56 perccel ezelőtt

2022 elején jöhet az új Alpina B4 Gran Coupe?

A 4-es BMW módosított változata a híresztelések szerint négyajtós formában érkezhet meg jövő év elején.

Elolvasom
4 nappal, 14 órával ezelőtt

Kvantumszámítógépek használatába kezd a Volkswagen

A német vállalat vizsgálja a jövő egyik meghatározó technológiájának legmegfelelőbb alkalmazását.

Elolvasom