Létrehozva: 2021-03-17 14:13:31

Ez történt februárban a Magyar Autókereskedőház Zrt. életében

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Elkészült a 3D-s konfigurátorral rendelkező új honlapunk, és a szalon munkálatai is jól haladnak.


Egyelőre még néhány hónapot biztosan várni kell arra, hogy megnyíljon a Magyar Autókereskedőház Zrt. vadonatúj, prémiumautó-szalonja, ám addig sem tétlenkedünk. Azt követően, hogy kollégáink felmérték a piaci viszonyokat, meglepve tapasztaltuk, hogy eddig még nem volt olyan online konfigurátor, ahol az érdeklődők 3D-ben tervezhették volna meg álmaik Tesláját. Egyértelmű volt tehát, hogy új honlapunk fejlesztése során ebbe az irányba kell elindulnunk. Így született meg Magyarország első 3D-s, online Tesla konfigurátora, amelyet február végén élesítettünk. Ennek köszönhetően a MAH-EV.hu új honlapja egy igazi kuriózumnak számít, ugyanis ilyen opciót még a Tesla hivatalos weboldala sem kínál. Valószínűleg részben ennek is köszönhető, hogy már az indulást követően meglepően nagy forgalmat tapasztaltunk.  

a MAH-EV.hu nyitóoldala

Látogass el tehát a MAH-EV.hu megújult felületére, és állítsd össze saját Tesládat egy olyan 3D-s konfigurátor segítségével, amit még Elon Musk is megirigyelne.

Fontos kiemelni, hogy a Magyar Autókereskedőház által értékesített Tesla modellek magyar rendszámmal, a vásárló nevére írva kerülnek értékesítésre és átadásra, hiszen ez is része a teljes körű ügyintézésnek, amit kínálunk. Mindezt rejtett költségek nélkül.

Ráadásul, aki 2021 első negyedévében új Teslát vásárol, annak az egész éves kötelező biztosítását, valamint egy éves országos autópálya-matricát a MAH Zrt. állja. Így amellett, hogy benzinre már nem kell költeni, egyszerre két gondot is leveszünk ügyfeleink válláról.

Közben folyamatosan zajlanak a mintegy 680 négyzetméter alapterületű prémiumautó-szalon kivitelezési munkálatai, és napról-napra egyre közelebb kerülünk az áhított végeredmény eléréséhez. Terveink szerint a vadonatúj szalon az év közepén már teljes pompájában várja majd az érdeklődőket, jelenleg az olyan finomhangolás zajlik, mint a rejtett világítás beszerelése, de az igazán látványos dolgok csak ezután következnek. Ezzel párhuzamosan természetesen zajlik a bemutatóteremhez kapcsolódó kiszolgálóhelyiségek, irodák kialakítása is.

épül a MAH Zrt. prémiumautó-szalonja

épül a MAH Zrt. prémiumautó-szalonja

 

a MAH Zrt. megújult tárgyalója

Értékesítés szempontjából februárban egy sikeresnek mondható hónapot zárt a Magyar Autókereskedőház Zrt. Ügyfeleink összesen 14 darab autó, több Tesla Model 3 és Tesla Model S, 1 Mercedes-Benz S400-as, egy Audi A5-ös, valamint egy Hymer lakóautó kulcsait is átvehették. Mindemellett kollégáink több mint 80 érdeklődőt fogadtak, ezekből a megkeresésekből végül 12 megrendelés született. 

Változatlanul kedvező finanszírozási és biztosítási ajánlatok várjuk a leendő ügyfeleket, mindenki minőségi és ügyfélbarát kiszolgálásban részesül, aki felkeres minket online vagy offline formában. 

Továbbra is minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!

Ha Te is szeretnél prémium használt autót külföldről, akkor keresd kollégáinkat, Král Ádámot ([email protected]), vagy Bachman Gergelyt ([email protected]), akik készséggel állnak rendelkezésedre telefonon (+36-20-666-8888) vagy e-mailben.