Ez most a legolcsóbb Tesla Model 3!
1 hónappal, 1 héttel, 3 nappal ezelőtt

Ez most a legolcsóbb Tesla Model 3!

Végre a Magyar vásárlók számára is elérhetővé vált a Tesla Model 3 Standard Range Plus és a Long Range hátsókerékhajtású változata. A Standard kivitel olcsóbb, mint a Long Range vagy a Performance, ezért aztán néhány extrát nélkülöznöd kell!

Ahogy arról már korábban olvashattál, ha a Magyar Autókereskedőház Zrt.-n keresztül rendelsz Model 3-at, akkor a várakozási idő alig 2 hónapra rövidül! A Tesla-tulajdonosokat összefogó teslasok.hu weboldalon is leírták a vásárlás menetét részletesen, de a MAH Zrt. korábbi cikkéből is kiderül minden.

Ami az Európaiakat leginkább foglalkoztja a Tesla népautójának kapcsán, azaz ára, illetve, hogy milyen motorizációval kapható. Eddig a Model 3 két verzióban volt rendelhető: Long Range, illetve Performance változatban. Mind a két modell Dual-motoros, tehát összkerékhajtásos kivitelben értelmezendő, a Long Range 4,8, a Performance 3,5 másodperc alatt futja meg a 0-100-as sprintet, a Long Range kivitellel a WLTP-szabvány szerint 560 kilométer is megtehető egyetlen feltöltéssel. A MAH Zrt.-n keresztül vásárolva, teljes körű ügyintézéssel már br. 20 390 000 forinttól (br. 63 990 €) tiéd lehet az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező elektromos autó a piacon!

Már kapható a Tesla Model 3 Standard Range Plus és a Long Range hátsókerékhajtással!

A Tesla Model 3 Standard Range Plus is végre elérhető a magyar vásárlók számára is! Ebben a változatban egy elektromotor található, tehát hátsókerekes járműről van szó, melynek alapára (fekete külsővel-belsővel, 18”-os kerekekkel, Autopilottal – már az alapcsomag része) br. 52 390 €, ami az aktuális árfolyamon számítva 16 800 949 Ft, mely összeg már tartalmazza a teljeskörű ügyintézést is. A hatótáv a WLTP szabvány szerint 415 km, 5,6 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t, végsebessége pedig 225 km/h.

Tesla Model 3 Standard Range Plus

A Standard Range Plus kivitel viszont nem kapja meg a teljes prémium csomagot, tehát az autóban első ülésfűtés van, standard hangrendszer található benne, nincs például internetes böngésző, zene & média streaming, élő forgalomfigyelő navigáció. Aki tehát minden kényelmi és szórakoztató berendezést igénybe szeretne venni, annak továbbra is a Longa Range vagy a Performance modellek közül kell választania!

Tesla Model 3 belső

A Standard Range Plus kivitelen kívül megjelent a még a Long Range hátsókerekes változata is. Ennek alapára (fekete külsővel-belsővel, 18”-os kerekekkel, Autopilottal – már az alapcsomag része) br. 57 890 €, ami az aktuális árfolyamon számítva 18 564 744 Ft. A Dual-motoros Long Range és Performance modellek alapárába is már beletartozik az Autopilot, tehát az előbbi alapára br. 63 390€, mai árfolyamon 20 390 000 Ft, az utóbbié pedig br. 73 790 €, mai napi árfolyamon, br. 23 663 715 Ft környékén alakul.

Amennyiben már nyár elején szeretnéd a saját Tesla Model 3-adat vezetni, úgy keresd fel Mudri Dániel értékesítési vezetőt (+36-20-366-3447, daniel.mudri@mahzrt.hu) bizalommal!

Ajánlott Tesla-cikk:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
További ajánlatok
18 órával, 4 perccel ezelőtt

Hey Mercedes, mutasd a 6 legmodernebb rendszered!

A modern technológiával teletömött EQC 400 a Mercedes-Benz teljesen új modellpalettájának első képviselője

Elolvasom
2 nappal, 13 órával ezelőtt

Látványos animációt kapott a Tesla Model 3 kijelzője

A Tesla legújabb szoftverfrissítése a központi kijelzőn megjelenő

Elolvasom