Létrehozva: 2016-08-17 16:00:00

Érkezik a BMW M4 facelift

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A BMW kezelésbe veszi az aktuális M4-et, a ráncfelvarrás mellett új funkciókkal bővül az autó és átemelnek pár részletet az M4 GTS-ről


3éve kapható az M4 ezért elérkezett az ideje a facelift-nek. 2017 első negyedévében érkezik majd a friss coupe a piacra. 

BMW M4 facelift

Első látásra felfedezhető a GTS-ről ismert első spoiler amely több leszorító erőt termel, azonban a limitált 700db-os szériával szemben nem lesz elektronikusan állítható, emellett a GTS-ről érkezik az új motorháztető is, amely feltehetően carbon-ból készül majd. Az alapfelszereltség részét képzik majd a LED fényszórók és a carbon-kerámia fékek. A csomagtér meg egy integrált hátsó szárnyat kap.

Még több vezetés támogató rendszer lesz elérhető

A külsőt érintő változtatások mellett a hajtást is átdolgozzák. Meggondolandó lenne a gyár részéről az erős konkurencia miatt, hogy a most opcionálisan rendelhető Competition csomagot alapfelszereltség részeként értékesítsék. Az így 450 lóerős motor versenyképesebb lenne a piacon a mostani 431-el szemben. A megújuló belső tér új asszisztens funkcióval bővül, ami megkönnyíti a dugóban való araszolást, azzal, hogy ezt a terhet egy az egyben leveszi a lábunkról. 

BMW M4 facelift

A ”Competition Packet” azaz a versenycsomag tartalma: a gyári M4-nél 19 lóerővel nagyobb teljesítmény, átdolgozott kipufogórendszer és adaptív M futómű új rugókkal, keményebb lengéscsillapítókkal és feszesebb stabilizátorokkal. Ezenfelül 20”os könnyített felniket kap az autó, könnyített üléseket és magasfényű fekete ”Shadow Line” diszítő elemeket.

Természetesen a faceliftet megkapja az M4 Cabrio és a 4 ajtós M3 is.

Az új modellekkel 2017 elejétől találkozhatnak a szalonokban és nálunk a Magyar Autókereskedőház Zrt.-nél is.

Ajánlott cikkeink: