Elindult a Tesla.hu!
2 hónappal, 2 héttel, 1 nappal ezelőtt

Elindult a Tesla.hu!

A nagy érdeklődésre való tekintettel külön weboldalra költöztettük a Tesla értékesítést.

Ezentúl új felületen, a Tesla.hu oldalán tud minden ügyfelünk új elektromos modellekhez jutni. A weboldalon található konfigurátor segítségével összeállíthatja a szimpatikus felszereltségű model X-et, model S-t vagy model 3-at, illetve előrendelést adhat le a model Y-ra valamint a roadsterre.

A Tesla modellek már három éve elérhetőek nálunk. Az emelt törzstőkével rendelkező, biztonságosan és megbízhatóan üzemelő cég minősített, szakképzett kollégái foglalkoznak továbbra is az elektromos autók iránt érdeklődő ügyfelekkel, illetve intézik a rendelés menetét. Mindez azt jelenti, hogy az ügyfél kulcsra készen kapja meg autóját, neki nem kell bajlódnia a papírmunkával.

Ennek a megbízható háttérnek a hozadéka továbbá a rendkívül széles finanszírozási paletta, több hazai nagy bankkal vannak szerződéses jogviszonyban, így számos finanszírozó ajánlata közül választhat az ügyfél kedvező feltételek mellett.

Tesla model 3 orr - Tesla.hu

Az újdonságnak számító Tesla Model 3-ra két hónapos szállítási határidővel adhat le rendelést a weboldalon akár finanszírozással, akár kedvező biztosítási konstrukciókkal is kérhető.

Itt több megoldás közül is választhat, ha egyösszegben fizetné ki, akkor csak fel kell keresnie minket, nálunk megrendeli a kívánt járművet, mi pedig teljeskörűen elrendezünk mindent, a szállítást, a műszaki vizsgáztatást és forgalomba helyezést is.

Amennyiben finanszírozást venne igénybe, ezt is megoldjuk. A cég független ügynöki státusza teszi lehetővé, hogy az országban működő összes autófinanszírozással foglalkozó pénzintézet termékei közül szemezgessen, az igényeit szem előtt tartva.

A vásárló választhatja a zártvégű vagy a nyíltvégű pénzügyi lízinget, illetve tartós bérletet. Mindegyiknek meg van a maga előnye és hátránya, ezeket mérlegelve segítenek a munkatársak kiválasztani a megfelelőt.

A finanszírozáson kívül több biztosító társaság KGFB és Casco termékeit is eléri nálunk!

Konkrét igény esetén vegye fel a kapcsolatot velünk, készséggel állunk rendelkezésére!

Kapcsolattartó: Mudri Dániel
Telefonszám: +36-20-366-3447 / +36-20-257-8998

Email: daniel.mudri@mahzrt.hu / info@mahzrt.hu

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
2 nappal, 4 órával ezelőtt

A Kamiq-kal három tagúvá bővült a Skoda SUV kínálata

A népek Volkswagenének legújabb városi crossovere már rendelhető a szalonokban.

Elolvasom
1 héttel, 4 nappal ezelőtt

A Fiat-csoport 500 milliárdos gigaberuházásra készül Olaszországban

Úgy tűnik az FCA – Fiat Chrysler Automobiles komolyan gondolja a hibrid és elektromos technológiákat.

Elolvasom