Létrehozva: 2017-09-12 15:58:00

Egyedi Toyota C-HR-re vágysz? Itt a Hy-Power Concept

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A Toyota extrém külsővel megáldott C-HR hibridekkel készül, közülük a C-HR Hy-Power Concept a legmeggyőzőbb


A Toyota C-HR a japánok egyik legkelendőbb autójává vált, még úgy is, hogy csak hibridként és turbós benzinesként kaphatóak. Sokan hiányolták a C-HR-ekből az izmosabb motort, így a Toyota komoly lépésre szánta el magát és Frankfurtban mutatnák be sajátos megjelenésű, felhúzott C-HR Hy-Power Conceptet. A crossover szembetűnő, pofás tuningot kapott, ami a sötét narancs-fekete-szürke színekben, a méhsejtes légbeömlőben és a narancsbetétes LED fényszórókban nyilvánul meg.

Toyota C-HR Hy-Power Concept

Az utastér megreformálása sem maradhatott el, a bőrülések varrásánál és szélső betéteinél, valamint az ajtókárpitokon és a műszerfalbetéten is szembe jön velünk a narancs szín, és természetesen a váltószoknya sem maradhatott ki a jóból. A teljesítmény növelésének mértékéről egyelőre nincs hír, a gyártó csak annyit sugallt, hogy a szériamodell 122 lóerős teljesítményénél többet várhatunk ettől a modelltől.

Toyota C-HR Hy-Power Concept

Ez a koncepció jó húzásnak tűnik, hiszen lehetőséget kapnak azok a vásárlók is, akik egy sportosabb C-HR-re vágynak, ráadásul ez a verzió kicsit csökkentheti a hibrid C-HR-ek jelenleg átlag feletti várakozási idejét.

Toyota C-HR Hy-Power Concept

Forrás:

Autónavigátor

Ajánlott cikkeink: