Az új Tesla Roadster 1000 km-nél többet megy majd
2 hónappal, 2 héttel, 1 nappal ezelőtt

Az új Tesla Roadster 1000 km-nél többet megy majd

Elon Musk twitter-üzenetben osztotta meg a Tesla Roadsterrel kapcsolatos hatótáv-gondolatait

A Tesla mindig is híres volt arról, hogy az elektromos autók között kiemelkedő hatótávot nyújtott az autói mellé. Azonban úgy néz ki, a legújabb Tesla Roadster még az eddigi hatótávokat is túl fogja szárnyalni! Bár mostanában Elon Musknak voltak furcsa esetei, amikor megcibálta akár a Tesla tőzsdei árfolyamát is 1-2 tweettel, de egy kérdésre válaszolva szinte biztos lehetsz abban, hogy valóban meglesz az 1000 km-es hatótáv a Roadster esetében:

Magyarra fordítva azt kérdezte Ryan McCaffrey:

„A Roadster továbbra is 620 mérföldig megy, vagy az S új hatékonysági megoldásai megjelennek benne és kitolják a hatótávot… <drámai szünet> … mégtovább?”

Mire Elon Musk:

„A hatótáv 1000 km felett lesz.”

Sokmindennel viccelődött már Elon Musk, de az autói hatótávjával soha, úgyhogy ezt akár készpénznek is vehetik azok, akik a legújabb és legerősebb Tesla-modellre áhítoznak.

Tesla Roadster

Arra a modellre, amelyik egy kicsit vissza akar térni a márka kezdeteihez azáltal, hogy újra a sportos vonalat veszi elő. A legelső Tesla-modellt hívták Roadsternek, ami arra volt hivatott, hogy megalapozza a márka hírnevét, majd jött a luxusautónak szánt Model S, a Model X, végül a család- és pénztárcabarátabb Model 3. Most vissza a gyökerekhez!

Forrás:

Ajánlott cikkeink:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
21 órával, 20 perccel ezelőtt

Ilyen lehet a Chevrolet Bolt EUV

Az elektromos városi crossover egy új modellcsalád és egy új kategória megteremtője is lehet egyben.

Elolvasom
6 nappal, 1 órával ezelőtt

A Toyota napelemmel működő Priusszal kísérletezik

A japánok napelemes plug-in hibridje egyelőre a tesztkilométereket futja, de ha sikerrel járnak, a jövőt a napenergia jelentheti a Toyotánál is.

Elolvasom