Létrehozva: 2020-03-05 14:34:15

A Tesla előrukkolt a Model 3 újabb frissítésével

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Az új Track Package-nek köszönhetően gyorsulni fog a Model 3.


Közismert, hogy a Tesla folyamatosan fejleszti járműveit, ezúttal a Model 3 Performance kapott egy Track Mode-ot, ami még jobbá tette. Ugyanis az elektromos szedán 3,2 másodperc alatt teljesíti a 0-100 km/órás sprintet, mondjuk ez ma már nem akkora szám, mivel egyes európai versenytársak, például a BMW M3 és az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is tudja ezt. Ezen javítana Elon Musk cége az új fejlesztéssel, amely nem csak néhány egyessel és nullával több, mint általában.

A Tesla Model 3 Performance Dual Motoros változatának új felnije

A gyártó 5500 dollárért (kb. 1,65 millió forintért) kínálja az új frissítést, amely csak a Model 3 Performance Dual Motoros változathoz kérhető a Performance Upgrade segítségével. Ez magában foglalja a versenyautókban is használt fékfolyadékot, a nagyteljesítményű fékbetéteket és a 20 colos Zero-G Performance felniket, ezeken Michelin Pilot Sport Cup 2 gumiabroncsok feszülnek, továbbá a gumiabroncsnyomás-érzékelőt és 20 rögzítőanyát is.

A Tesla új fékpofái

A maximális sebességet 233 km/óráról 260 km/órára emelték, viszont a hatótáv 518 km-ről 481 km-re csökkent. A Tesla ezen a ponton megjegyezte, hogy a felnik és a gumiabroncsok minősége és milyensége befolyásolja a hatótávot.

Forrás:

Ajánlott cikkek: