Létrehozva: 2020-05-12 11:28:51

A Mercedes új okoskormánya tudja, mikor érinted meg

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Az új E-osztály valóban egy nagyon okos kormányt kap.


 

Azok az ügyes vezetést támogató rendszerek, amelyek az autópályán a vonalak között vezetik az autót és tartják a távolságot az előttünk haladó autótól általában nagyon jól működnek, de még nem tökéletesek. A kezünket ugyan csak rövid időre, de levehetjük a kormányról, ekkor pedig magától megy és a modern technikának köszönhetően biztonságos, viszont szükség van az emberi beavatkozásra.

A legtöbb autó, mint például a régi Mercedes E-osztály figyelmeztet, hogy fogd meg újra a kormányt határozott mozdulattal. Ez azért szükséges, hogy a rendszerek tudják, figyelsz-e és te irányítasz-e. Az új E-osztály okoskormánya tudja, hogy mikor van a kezed a kormávolánon, köszönhetően a karimán található kétzónás érzékelőknek, ezzel tudatod, hogy figyelsz és szorosan fogod. Őszintén szólva ezt mindig meg kell tenned.

A Mercedes E-osztály elölről negyvenöt fokban fotózva

A Merci új kormánya a 'Luxus', 'Sport' és 'Supersport' verziókban lesz kapható attól függően, hogy normál, AMG-Line vagy AMG E-osztályról van szó. Továbbá kapacitív érintőgombokkal is ellátják, ez egy ígéretes és óriási fejlesztés a régi autó sokak számára bosszantó kis érintőpadjai után.

Forrás:

Ajánlott cikkek: