Létrehozva: 2022-04-06 10:10:08

A Mercedes minden eddiginél egyszerűbbé teszi a nyilvános töltést

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

A júniustól bevezetendő új tarifarendszerben három csomagot kínálnak a töltési szokások függvénéyben.


A Mercedes egy új tarifarendszert vezet be mintegy 300 ezer európai töltőpontján, hogy még egyszerűbbé tegyék a töltők mindennapos használatát.

Az új rendszer a személyes vezetői profil függvényében három díjcsomagot tartalmaz: ezek a Mercedes me Charge S, M és L. A Mercedes me Charge M a plug-in hibrid modellek, míg a Mercedes me Charge L a teljesen elektromos járművek tulajdonosaira vonatkozik.

A rendszer júniusban válik élessé, ezt követően pedig a Mercedes ügyfelei fix áron vehetik majd igénybe a töltési szolgáltatást. Ennek célja az átláthatóság megteremtése, valamint hogy elkerüljék, hogy az autósoknak váratlan költségekkel kelljen szembesülnie a nyilvános töltőállomásokon.

elektromos Mercedes műszerfala töltés közben

Minden új Mercedes EQ ügyfél az első év során ingyenesen töltheti elektromos autóját, emellett az EQS tulajdonosok az Ionity állomásokat is díjmentesen használhatják.

A Charge S azok számára készült, akik csak alkalmanként használnak nyilvános töltőket. Ez a szolgáltatás ideális választás lehet azoknak a tulajdonosoknak, akik főként otthon vagy az irodában töltik az autójukat.

A Charge M csomagot a Mercedes az ingázóknak ajánlja, amiért fix áron tölthetnek függetlenül attól, hogy a töltőpont üzemeltetője mennyit számít fel egy kilowattóráért.

A Charge L a gyakori töltőhasználókat célozza. Ez a csomag kínálja a legolcsóbb töltési lehetőséget, még az Ionity 350 kilowattos ultragyors töltői esetében is. Emellett a tulajdonosok akár éjszaka is használhatják a nyilvános töltőket.

 

Weboldalunkon is elérhetőek a Mercedes modelljei. Amennyiben szeretnél valamelyikről részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás:

CarBuzz