Létrehozva: 2021-03-18 13:32:13

A Mercedes beletrollkodott a BMW iX hivatalos sajtófotójába

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Csúnya PR baki rontja el a BMW iX-ről közzétett első hivatalos sajtófotót.


Az elmúlt napokban szinte mindenki a BMW legújabb modelljeivel foglalkozik, egyre több információt osztanak meg ugyanis az iX névre keresztelt villanyos crossoverről, melynek gyártási folyamatát a környezettudatosság határozza meg: a modellt zöldenergia felhasználásával üzemeltett gyárban készítik majd, emellett pedig az újrahasznosított anyagok felhasználásra és új gyártási technológiák bevezetésre is komoly hangsúlyt fektetnek. A BMW által az iX-hez kiadott sajtófotókon azonban jóval több látható, mint a crossover. A Mestmotor.se megfigyelői ugyanis kiszúrtak egy titokzatos Mercedes modellt, amely csendben megbújuk a crossover lökhárítójának tükröződő felületén.

egy Mercedes tükörképe a BMW iX lökhárítóján

A szóban forgó fotók egy vízerőműben készültek, amely az i4 és iX gyártásához is szükséges megújuló, zöldenergiát biztosítja a BMW számára. A bordó iX fényezése azonban tükröződik, a villanyos crossover első lökhárítójában így láthatóvá válik egy titokzatos Mercedes modell tükörképe. Ennyiből szinte lehetetlen megállapítani, hogy a csillagos márka melyik autójáról is van szó pontosan, bár úgy tűnik, a legvalószínűbb az, hogy ez egy C vagy egy E-osztály lehet. Érdekes és ritkán látható PR baklövés, amelynek elkerülésében egy kis Photoshop könnyedén segíthetett volna. 

Az iX egyébként nem más, mint egy kirakat, amelyben megjelennek a márka legmodernebb technológiai megoldásai. Ez lesz az első BMW, amely megkapja a legújabb iDrive 8 infotainment szoftvert, amely rengeteg új és izgalmas funkcióval rendelkezik. 

 

Weboldalunkon elérhetőek a BMW és a Mercedes modelljei is. Amennyiben valamelyikről szeretnél részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy emailben.

 

Forrás:

Motor1.com

 

Ajánlott cikkek: