A Mercedes beletrollkodott a BMW iX hivatalos sajtófotójába
4 hónappal, 1 héttel, 3 nappal ezelőtt

A Mercedes beletrollkodott a BMW iX hivatalos sajtófotójába

Csúnya PR baki rontja el a BMW iX-ről közzétett első hivatalos sajtófotót.

Az elmúlt napokban szinte mindenki a BMW legújabb modelljeivel foglalkozik, egyre több információt osztanak meg ugyanis az iX névre keresztelt villanyos crossoverről, melynek gyártási folyamatát a környezettudatosság határozza meg: a modellt zöldenergia felhasználásával üzemeltett gyárban készítik majd, emellett pedig az újrahasznosított anyagok felhasználásra és új gyártási technológiák bevezetésre is komoly hangsúlyt fektetnek. A BMW által az iX-hez kiadott sajtófotókon azonban jóval több látható, mint a crossover. A Mestmotor.se megfigyelői ugyanis kiszúrtak egy titokzatos Mercedes modellt, amely csendben megbújuk a crossover lökhárítójának tükröződő felületén.

egy Mercedes tükörképe a BMW iX lökhárítóján

A szóban forgó fotók egy vízerőműben készültek, amely az i4 és iX gyártásához is szükséges megújuló, zöldenergiát biztosítja a BMW számára. A bordó iX fényezése azonban tükröződik, a villanyos crossover első lökhárítójában így láthatóvá válik egy titokzatos Mercedes modell tükörképe. Ennyiből szinte lehetetlen megállapítani, hogy a csillagos márka melyik autójáról is van szó pontosan, bár úgy tűnik, a legvalószínűbb az, hogy ez egy C vagy egy E-osztály lehet. Érdekes és ritkán látható PR baklövés, amelynek elkerülésében egy kis Photoshop könnyedén segíthetett volna.

Az iX egyébként nem más, mint egy kirakat, amelyben megjelennek a márka legmodernebb technológiai megoldásai. Ez lesz az első BMW, amely megkapja a legújabb iDrive 8 infotainment szoftvert, amely rengeteg új és izgalmas funkcióval rendelkezik.

Weboldalunkon elérhetőek a BMW és a Mercedes modelljei is. Amennyiben valamelyikről szeretnél részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy emailben.

Forrás:

Motor1.com

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
13 órával, 45 perccel ezelőtt

2022 elején jöhet az új Alpina B4 Gran Coupe?

A 4-es BMW módosított változata a híresztelések szerint négyajtós formában érkezhet meg jövő év elején.

Elolvasom
4 nappal, 15 órával ezelőtt

Kvantumszámítógépek használatába kezd a Volkswagen

A német vállalat vizsgálja a jövő egyik meghatározó technológiájának legmegfelelőbb alkalmazását.

Elolvasom