Létrehozva: 2020-06-26 08:44:23

A Hofele Design előrukkolt a nem létező Mercedes-Maybach GLE-vel

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

És milyen jól tette...


A rendelkezésre álló változatok és motorok tekintetében a Mercedes-Benz GLE nem szenved hiányt, több mint négy kivitel érhető el a kínálatban, és ebben nincsenek benne az AMG-k és a GLE Coupe sem. Viszont egyik sem olyan mint ez, a Hofele HGLE.

A tuner társaság nemrégiben mutatta be a stuttgarti székhelyű autógyártó közepes méretű SUV-jának módosított változatát. A kéttónusú fényezés, a hatalmas kerekek és a króm kiegészítők elegye hasonlít kicsit a Maybach-márkajel alatt futó modellekre, de ez mégis csak egy Hofele Ultimate HGLS. Az elülső hűtőrács pedig megkülönbözteti az összes módozattól, és egyedivé is varázsolja.

Ha a külsejétől nem dob az ember egy hátast, akkor a belső kialakítástól biztosan. Az ülések és minden egyes részlet szépen ki van dolgozva, a Napa és Alcantara bőrök, amelyek alapvetően a kabin minden érinthető részét lefedik igazán exkluzívvá varázsolják az összképet. A csomagtérben viszont magasfényű fapadlót találni alumínium díszítéssel, nos ez nem a legpraktikusabb megoldás, de legalább jól mutat.

A Hofele HGLE belső tere

Mivel nem készült Maybach kivitel a GLE-ből, így a piacon a HGLE lehet a legszembetűnőbb és legexkluzívabb módozat a középméretű SUV kedvelőinek. És bár a modell még hivatalosan nem kapott árcetlit, azt tudni, hogy a GLE 450 4Matic alapjaira épül, ami itthon egyébként 22 millió környékén indul. A képeken látható modellt az USA-ban a 100 ezer dolláros határ fölé várják, amely átszámolva kb 32 millió forintnak felelne meg.

A Hofele Design HGLE SUV-ja hátulról

Az 1983 óta működő vállalat által kínált csomagot a GLE teljes modellpalettájához meg lehet majd rendelni, egészen az alapmodelltől  negy teljesítményű GLE 63 AMG-ig. A gyártó oldalán található még az elkészült HG-Sport, a HE 53 kabriolet és egy HGLS 350d AMG luxus kiadás is. Ezek szintén igényesek és gyönyörűek.

Forrás:

Ajánlott cikkek: