A drivE.ON applikáció könnyítené a villanyautósok életét
1 hónappal, 1 nappal ezelőtt

A drivE.ON applikáció könnyítené a villanyautósok életét

Keress, foglalj elektromos autó töltőt az E.ON új telefonos alkalmazásával.

Az E.ON-nál is fontos a jövő közlekedését megújító okos és fenntartható megoldások fejlesztése, így április 20-tól a cég elektromos töltői az eddig megszokott manuális működtetés helyett a drivE.ON mobil applikáción keresztül használhatóak az ügyfelek számára. Előnye, hogy az ügyfelek fél órával a tervezett használati időpont előtt már le tudják foglalni a töltőt, így elkerülhető a felesleges várakozási idő a töltőpontnál, illetve tervezhetővé válik a töltés.

drivE.ON applikáció

A felhasználók chat formájában is kommunikálhatnak, sőt, a térképes kereső nem csak az E.ON, hanem a többi szolgáltató töltőit is mutatja – részletes információval a csatlakozó típusáról és a foglaltsági állapotról is. Az alkalmazás értesítést küld a kiválasztott töltőpont foglaltságának megszűnéséről is. Az előzetesen lefoglalt töltőponton beállítható, hogy várhatóan mennyi ideig tart a töltés, ezáltal más felhasználók számára is tervezhetővé válik az adott töltőpont igénybevételének lehetősége.

Videó a drivE.ON applikáció használatáról:

Tekintettel a rendkívüli pandémiás időszakra, a töltők használata a járványhelyzet miatt egyelőre mindenki számára ingyenes. A drivE.ON már bárki számára elérhető a Google Play és App Store áruházakban

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
19 órával, 31 perccel ezelőtt

Késik az elektromos Mustang Mach-E bemutatása egyes európai országokban

A koronavírus-járvány miatt 2020-ról 2021-re tették át az új modell bemutatását néhány országban.

Elolvasom
6 nappal, 15 órával ezelőtt

Újra igénybe vehető állami támogatás elektromos autók vásárlására

Már a részleteket is elárulták.

Elolvasom