Létrehozva: 2021-09-20 09:52:40

A BMW 3-as széria ráncfelvarrott verzióját már a Nürburgringen tesztelik

Szerző: Magyar Autókereskedőház Zrt.

Elérkezett az ideje a G20-as kódjelű BMW 2022-es faceliftjének.


Lesifotósoknak sikerült lencsevégre kapnia, ahogy egy ráncfelvarráson átesett, M-es emblémával ellátott, 3-as szériás BMW köröz a Nürburgringen, természetesen megfelelő mennyiségű álcázással ellátva, hogy elrejtsék a lényeget a kíváncsi szemek elől. 

Mivel a jelenlegi, G20-as kódjelű 3-as BMW 2018-ban jelent meg a piacon, így épp elérkezett az ideje egy esetleges 2022-es faceliftnek. 

A fotósoknak sikerült az újratervezett utastérbe is bepillantani. A korábbi kémfelvételek tanúsága alapján a bajor gyártó a tisztán elektromos i4 mintájára fogja átdolgozni a 3-as széria belterét. Az új kijelzőket még inkább a vezető felé fordították, akárcsak az E30 és az E36 kezelőszervei is a sofőr irányába néztek az ívelt műszerfal-kialakításnak köszönhetően. 

A legutóbbi fotósorozattal ellentétben a mostani képeken nem a 3-as BMW plug-in hibrid változata szerepel, hiszen nem látható töltőcsatlakozó a bal első sárvédőn. A Nürburgringen köröző autó sokkal inkább egy teljesítményorientált verziónak tűnik, ami minden bizonnyal az M340i.

A letakart M logó körvonalai mindkét első sárvédőn felfedezhetőek, a piros féknyereggel ellátott féktárcsák pedig nagyobbak, mint a jelenleg használtak.

A visszafogott első splitter, valamint az új visszapillantótükrök két olyan pontot jelentenek, amelyek nagyban emlékeztetnek a G80 M3-ra, és bár jelen pillanatban rengeteg a nyitott kérdés a Nürburgringen tesztelt autóval kapcsolatban, az azonban biztos, hogy a prototípust kétségtelenül M-es kiegészítőkkel látták el.

 

Weboldalunkon is elérhetőek a BMW modelljei. Amennyiben valamelyikről szeretnél részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

 

Forrás: Carscoop