A 2020-as Nissan Leaf új technológiákkal és színekkel debütál
7 hónappal, 2 héttel, 3 nappal ezelőtt

A 2020-as Nissan Leaf új technológiákkal és színekkel debütál

A Nissan Leaf tizedik évfordulóján új illesztőprogram-támogatási rendszereket, új funkciókat és árnyalatokat kapott.

Februárban debütál Japánban 2020-as Leaf, amely továbbfejlesztett ProPilot-ot, optimalizált sebességszabályozót és parkolórendszert is kapott. Az intelligens holttér figyelő szintén először érhető el és az elektromos ferdehátú kérhető Cantóval, a cég hangjával, amely segíti a gyalogosok és mások figyelését a forgalomban.

Az új Nissan Leaf belső tere

A Google keresőjét most először használja a Nissan, ennek köszönhetően a felhasználók egy alkalmazáson keresztül hozzáférhetnek az autó állapotához, hogy ellenőrizhessék, bezárták-e az ajtókat, ha nem tették meg, akkor távolról ez megtehető. A Leaf további állapotát ebben a dedikált alkalmazásban ellenőrizheti.

Az új Leaf infotainment rendszere egy 9 colos felhasználóbarát felületen keresztül állítható. Ezenkívül az ügyfelek két új szín közül választhatnak, melyek a Vivid Blue és Stealth Grey, továbbá cápauszony-antennát kap az összes modell.

A Leaf Autech Edition változatát is frissítették, ez februárban kerül a japán kereskedésekbe, ebben is ugyanazok a támogató rendszerek kaptak helyet mint az alapmodellben. Kívülről viszont azonnal felismerhető, köszönhetően az egyedi fényezésnek, amely az Aurora Flare Blue Pearl és a Super Black árnyalatokat kombinálja.

A Nissan Leaf Autech Edition elölről fotózva

Az alapmodell ára a hazai piacán 30 409 dollárnál, azaz körülbelül 8,5 millió forintnál kezdődik, míg az Autech ára 37 428 dollár, vagyis több mint 10,5 millió forint.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Magyar Autókereskedőház zrt.
1 nappal, 6 órával ezelőtt

Peugeot VLV, az üzemanyaghiány gyermeke

A Peugeot több száz elektromos autót készített a II. világháború alatt.

Elolvasom
4 nappal, 5 órával ezelőtt

Joystickra cserélné a kormánykereket a BMW?

Ez jelentheti az első lépés a kormánykerekek eltüntetése felé.

Elolvasom